Nastere Naturala Maternitatea Cantacuzino Februarie 2013 & August 2016 Dr. Adrian Toma

Buna tuturor,

Am nascut la Maternitatea Cantacuzino, cu domnul  Dr. Toma Adrian de doua ori, in 2013 si in 2016. Dansul este un medic exceptional daca ti cont de sfaturile si indicatiile primite din partea dumnealui. Amandoi copii nascuti prematur, au primit atentie sporita intreg parcusul sarcinii de la primul control, pana la externare.
Prima sarcina a fost foarte dificila, avand mici complicatii, dar sub indrumarea si atentia domnului doctor am parcus cu bine toate procedurile si analizele recomandate.  Travaliu de asemenea a fost destul de greu, eu fiind fara dilatatie si cu termen prematur, insa domnul Dr. Toma a avut grija sa ofere sprijinul necesar pentru a fi cat mai usor de suportat si de finalizat, pentru a aduce pe lume un copil perfect sanatos si eu fara alte complicatii ulterioare. Intradevar dansul nu recomanda nastrea prin operatie de cezariana, vazand situatia fiecarei mamici, si in functie de corpul si psihicul pacientei. Personal, ii sunt recunoscatoare si multumesc zilnic ca am ascultat sfatul de a nu face cezariana, si ca am reusit sa nasc natural.
Cea dea doua sarcina a fost mai usoara, si avand experienta si corpul pregatit am nascut foarte usor, chiar daca a fost tot prematur. Astazi, am doi baieti sanatosi si asta datorita experientei si suportul acordat de catre acest medic.

Mentionez ca se face mereu confuzie intre medici, fiind doi cu acelasi nume si amandoi lucrand in acelasi spital.
Trebuie sa tinem cont, in momentul unei sarcini, aceasta trebuie urmarita de acelasi medic, inca de la evolutie pana la nastere. Faptul ca ii recompensam numerar este drept multumire pentru efostul si sprijinul depus de-a lungul sarcinii, inclusiv nasterii.
Acest medic nu a primit nimic pe perioada ambelor sarcini, respectiv nasterilor, dar sincer… ar fi meritat pe deplin. Eu ca pacienta am respectat fiecare pas indrumat catre analizele si controalele periodice in functie de ceea ce se recomanda fiecarui stadiu.
Asadar cu respect si o buna comunicare, fiecare sarcina este dusa la sfarsit cu succes. exceptand anumite complicatii, dezvoltari care nu tin de doctor de fiecare data.

L-am recomandat pe domnul doctor altor 3 mamici, si de asemenea au avut nasteri cu succes si copii sanatosi,
mult respect pentru domnul Dr. Toma Adrian, Maternitatea Cantacuzino!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie, 2023

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Adrian Toma | Maternitatea Cantacuzino

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook