Nastere Naturala Maternitatea Cuza Voda Iasi Februarie 2024 Dr. Maria Balan

Aveam 41 de saptamani, peste termenul preconizat, deja nu mai aveam nicio speranta ca se va declansa nasterea si ne pregateam de internare pentru a induce nasterea… Dar chiar in seara dinaintea zilei in care medicul meu ginecolog care a urmarit toata sarcina mi-a spus sa vin la internare, mi s-a rupt apa.

Mentionez ca toate ecografiile si controalele din sarcina le-am facut tot la Maternitatea  Cuza Voda, la ambulatoriu, la doamna Dr. Roxana Visinari care este un medic extraordinar, dar mai presus de toate este OM. Este emaptica, rabdatoare, iar ceea ce mi-a placut din prima la ea, a fost faptul ca in timpul ecografiilor spunea cu voce tare ceea ce vedea si apoi aducea si informatii suplimentare, de ce e asa, daca e bine, daca nu, cum ar trebui sa fie.

Pentru ca nasterea a fost una spontana, am plecat la ora 22 cu masina personala la spital impreuna cu sotul meu. Am fost preluata si consultata imediat ce am ajuns la maternitate, s-a confirmat faptul ca tramvaiul a inceput si am ramas internata. Am nascut abia dimineata la ora 8, dar in tot acest timp au fost medici si asistente care ne verificau constant, pe mine si pe celelalte paciente. Pentru ca am nascut dimineata s-a schimbat si garda si au venit alti medici si asistente. Din pacate nu le stiu numele tuturor, dar ceea ce pot sa spun este ca am ramas profund impresionata de empatia cu care am fost inconjurata.

Nasterea propriu-zisa a fost placuta din punct de vedere psihic pentru ca aveam o asistenta in dreapta mea care ma tinea de mana si imi spunea pe un ton calm cum sa fac sa fie mai bine si ma incuraja ca pot face asta. Si chiar am putut. Am avut inclusiv o ruptura care mi-a fost cusuta impecabil de doamna doctor si care s-a tratat rapid, in 2-3 saptamani. Apoi am fost transferata in sectia de lehuze.

Conditiile din spital sunt foarte bune, totul foarte curat, se face curatenie continuu si dupa orice. Personalul este foarte amabil, plus ca toata lumea este comunicativa si am primit o gramada de sfaturi pe care le-am pus in aplicare dupa ce am fost externata, referitor la cum sa ingrijesc bebelusul. Vreau sa mentionez si ca mancarea din spital este multa si foarte gustoasa!😁 Am fost externata in 3 zile si am plecat acasa foarte bine din punct de vedere fizic si psihic. Daca va fi sa mai nasc, cu siguranta tot Maternitatea Cuza Voda as alege. Nu am nicio obiectie de facut. Pot spune ca experienta mea a fost una perfecta.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 22 Martie, 2024

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Maria Balan | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
picioare bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook