Nastere Naturala Medicover București Aprilie 2023 Dr. Radu Dragomir

De cand am ramas insarcinata am stiut ca vreau sa nasc la Medicover, sub indrumarea unui doctor minunat, domnul Dr. Radu Dragomir.
Voiam sa nasc natural si stiam ca voi avea toata sustinerea dansului, si asa s-a si intamplat.
In noaptea de 11 aprilie 2023, m-am trezit in jur de ora 1.00, cu senzatia de a merge la baie. Atunci am observat ca incepuse sa imi curga lichidul amniotic, mi „s-a rupt apa” cum se mai spune. Eram in 36s si 2z, ceea ce era neasteptat.

Am plecat la spital unde am fost internata in jur de 2 noaptea. Pana pe la 7 dimineata, atat eu cat si bebe am fost monitorizati, insa nu aveam contractii. In jur de 7 dimineata, intra in rezerva cea mai buna moasa, probabil moasa mea de suflet, doamna Adina Craciun, care ma pune sa fac miscare. Slava Domnului, eu incercand pe toata durata sarcinii sa am un tonus destul de bun.
In urma primului control, domnul doctor a hotarat ca e nevoie de ceva medicamente pentru a mai creste contractiile, fiind intr-o postura destul de buna sa nasc natural, pe cale vaginala si sa evitam o posibila cezariana.

Pe parcursul zilei, am avut toata sustinerea moasei care se bucura la fiecare contractie si era hotarata sa-l cunoasca pana la sfarsitul turei pe bebe Matei. De asemenea, domnul doctor a fost alaturi de mine si mi-a explicat in fiecare moment ce urma sa facem sau sa se intample. Astfel ca in jur de 19:00, a venit pe lume bebe Matei, pe cale naturala, cu ajutorul celor mai buni 2 oameni din spital, doamna Adina si domnul Dr. Dragomir.

Nasterea a decurs foarte bine. Am putut sa merg chiar la o ora dupa nastere, iar a 2-a zi eram recuperata complet. Am ramas doar cu un mic disconfort cand ma asezam pe parcursul urmatoarelor 2 saptamani maxim. Bebe a avut nevoie doar de o ora la aparatul de oxigen pentru a se adapta la noul mediu. Echipa de la neonatologie a fost prompta.

Experienta a fost una pozitiva si cu siguranta pentru al doilea bebe, tot la ei voi apela. Sper sa ajut cu povestea experientei mele si alte mamici, in a-si invinge temerile, si a naste natural.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 29 Februarie, 2024

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Radu Dragomir | Medicover Bucuresti | Moasa Adina Craciun

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
bebe matei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook