Nastere Naturala Spitalul Judetean Targu Jiu Aprilie 2023 Dr. Opris Andrei

Buna ziua dragi mamici,

Vreau sa va povestesc despre experienta nasterii baietelului meu, la Spitalul Judetean Targu Jiu, in Aprilie 2023 ! Pot spune ca am avut parte de o nastere naturala usoara. Personalul medical s-a comportat minunat si le sunt recunoscatoare.

Pentru  monitorizarea sarcinii, mers la un cabinet privat si cu toate acestea medicul care a fost de garda, domnul Dr. Opris Andrei m-a asistat la nastere si mi-a dat toate indicatiile necesare. Am mers dimineata devreme la spital, nu aveam contractii, desi eram in saptamana 42 de sarcina. Medicul care m-a vazut in camera de garda, a decis sa ma interneze pentru a imi face o injectie cu” oxitocina ” daca am inteles bine. Apoi mi-a comunicat ca depinde foarte mult de corp cum va actiona medicamentul. Am petrecut cateva ore bune in sala de travaliu, de la 8 30 pana la 18 50, unde asistentele m-au intrebat mereu cum ma simt si mi-au oferit toata atentia, fara a primi bani, asa cum se mai spunea, ca nu te baga in seama daca nu platesti …

Pana la ora 16 00, a fost totul ok, nu aveam contractii, a fost greu ca trebuia sa stau in pat cu un aparat care imi monitoriza contractiile. Dupa ora 16 30 au inceput sa apara durerile, din ce in ce mai dese si foarte dureroase. In ultimele 20 de minute a fost foarte greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut peste si am reusit sa aduc pe lume, pe cale naturala, un baietel marisor, cu greutatea de 3.870g si 53 cm inaltime.

La ora 22 00, am fost mutata in sectia de nou nascuti, unde am petrecut clipe minunate alaturi de puiutul meu. Doamnele de pe sectie m-au ajutat cu absolut tot ce am avut nevoie. Se implica foarte mult atat in ingrijirea  copiilor cat si a mamicilor. Atat eu, cat si celelalte mamici au fost ajutate domanele asistente si cu diverse sfaturi utile.

Legat de restul conditiilor din spital, curatenia se facea de 2 ori pe zi si mancarea era adusa la timp si calda.

In concluzie, am avut o experienta frumoasa cu medicii din spitalul Targu Jiu.

Va doresc, nastere usoara!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 1 Aprilie, 2024

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Andrei Opris | Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu | Targu Jiu

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
hainute bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook