Nastere Cezariana Spitalul Judetean Bacau Aprilie 2023 Dr. Manole Iuliana

Dupa o lunga asteptare a venit si timpul sa imi cunosc puiul de om. Trebuia sa nasc pe 17 aprilie chiar de Sfintele Pasti, insa pe 24 aprilie m-am internat pentru inducerea nasterii naturale la recomandarea doamnei Dr. Manole Iuliana. Dupa doua zile de perfuzii si verificari ale contractiilor am recurs la operatia de cezariana, dupa ce am fost asigurata ca nu pot naste natural pentru ca nu aveam deloc contractii si nici nu cobora bebelusul catre canalul de nastere.

Am apreciat ca am fost incurajata sa nasc natural, nu am fost grabita, insa dupa doua zile incepusem sa pierd lichid, ceea ce era ingrijorator. Am ajuns in sala de operatie, plina de emotii, unde am avut parte de o echipa de medici si asistente minunati si acolo mi-am cunoscut bebelusul, de 55 cm si 4200g. Era foarte puternic si vanjos si a fost foarte complimentat de cei din sala.

Dupa operatie am fost dusa la ATI, locul de care imi era teama, de durerile de dupa nastere. Insa am fost foarte bine ingrijita, mi s-a dat calmante si am primit ajutor si la ridicarea in picioare, asa mi s-a parut mai usor decat imi imaginam. Dupa 24 de ore am ajuns in salon si acolo mi-a fost adus bebelusul si mi s-a aratat cum sa il alaptez si cum sa imi fie usor avand operatia care durea cand il tineam pe bebe in brate.

Am mai stat o zi in plus in spital pentru ca bebelusul avea o iritatie pe corp si a fost necesar sa ii daca baie cu un sapun special. Mi s-a explicat cum sa il fac baie si ce produse de igiena sa folosesc. Am fost incurajata sa alaptez si sa ofer lapte praf pana cand mi se regleaza lactatia. In concluzie experienta mea de nastere la Spitalul Judetean Bacau, din orasul meu a fost una placuta, plina de emotie, empatie din partea personalului.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 11 Septembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bacau | Dr. Iuliana Manole | Spitalul Judetean Bacau

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook