Nastere prin cezariana la Maternitatea Polizu cu Dr. Gina Spataru

Buna mamici, sunt Andreea. Am nascut in 2019 un băiețel la Maternitatea Polizu cu doamna Doctor Gina Spătaru.
Sa incep in a va povestii nașterea lui Erik..
Era 9 aprilie aveam 39 saptamani eram in pat si deodată ma simt uda.. În gândul meu era „ce naiba Nu pot sa ma mai controlez am facut pe mine…”. Ii dau mesaj ca mi s-a rupt apa, imi raspunde fuguța la spital, ma anunta de acolo daca vei naște în seara asta sau nu. Era ora 17.50..
Nu mai aveam bagajul facut ca decat venisem de la spital, nu eram spălată ????. Am intrat in baie sa imi spăl părul, pana mi am facut bagajul al meu sot dispera lângă usa ca iese copilul ????
Am plecat la spital.. Ma vede o doctora rezidenta imi scrie pe fisa „membrane rupte”. Imi face clisma, imi da cămașă si sus la sala de nașteri. Ajung acolo, șefa de secție era foarte revoltata despre ce a scris doctorita rezidenta eu chiar aveam membranele rupte si mai scrisese „copilul are 4.8 kg” si este foarte mare.
M-a văzut dânsa si mi-aa spus că nu sunt dilatată (eu am mers pe nastere naturala). Eu nu aveam nimic, nici dureri nici contractii… Ii scriam doctoritei mele ce imi spuneau pe acolo
Mi a scris la un moment dat ca au anuntat o ca nu voi naște în seara aia ca nu sunt dilatată si nici contractii nu am. A 2a zi dimineata ea era la usa de travaliu, m-a văzut de nu stiu cate ori, a consultat și parerea altor medici. Era ferm convinsă că eu voi naște natural.. (Un înger de om care nu s a miscat de lângă mine pana nu am nascut). Venea si imi masura contractiile cu telefonul.. pana la urma era ceasul 16.. vine hotărâtă si imi spune „Andreea spune i soțului ca intri in operatie”.
Zis si facut. La 16:35 mi a venit puiul pe lume. Cu 3030g, un mancacios si un plangacios. După operație m au băgat într-un salon cu „enșpe” mii de perfuzii. Doamna doctor anestezist trecea mereu pe la mine. A doua zi la 10 m au băgat pe salon si la ora 13 mi a adus puiul lângă mine.
Din punctul meu de vedere in ochii mei este cea mai buna doctora ever.. de cate ori am sunat mi-a răspuns cu dragoste, pentru mine a contat foarte mult relația strânsă dintre noi
Iar în prezent păstrăm legătura si băiețelul meu o iubeste tare.. ❤

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 20 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Gina Spataru | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook