Nastere gemelara prin cezariana Maternitatea Polizu Bucuresti Iulie 2019 Dr. Spataru Gina

Am nascut la Spitalul Polizu din Bucuresti cu doamna Dr. Spataru Gina Hristina, cu siguranta cel mai bun medic pentru sarcinile cu risc crescut.

Am avut o sarcina gemelara, placenta unica, un bebelus cu o problema vizibila la ecografii, varsta mea foarte aproape de 40, eu cu o multime de alte probleme medicale care s-ar fi putut agrava in timpul sarcinii, mi-am dorit nebuneste acesti copii, deci nu a intrat in discutie intrerupere de sarcina.

Doamna Dr. Spataru Gina, a stat foarte mult de vorba cu mine, mi-a expus toate riscurile, solutiile si am stabilit impreuna ce avem de facut. A monitorizat sarcina cu cea mai mare grija, s-a ocupat foarte mult de bebelusi, le-a facut inclusiv RMN fetal,nici nu stiam ca exista, teste genetice, tot felul de analize care monitorizau bebelusii si pe mine, mamica lor.

Ce-am apreciat maxim e faptul ca mereu facea un fel de sedinta cu ceilalti colegi si mereu se consulta si cu alti medici. Eu nu am avut nevoie de a doua opinie cum se zice, pentru ca s-a ocupat doamna Dr. Spataru inclusiv de asta.

Anterior nasterii, a sunat la cel mai bun spital de stat pentru prematuri din Bucuresti pentru a-l transfera pe cel mic imediat acolo, sa rezolve problema pe care o observase la ecografie. A fost asteptat bebelusul de cea mai buna echipa care a intervenit imediat. Am avut un suport emotional fantastic,( app, este si un foarte fin psiholog, e foarte desteapta, calda, te face sa o simti parte din familie).

Intotdeauna imi raspundea la telefon, eu nu sunam mereu cu un motiv serios, dar ma mai panicam de una alta…Spre final m-a internat in spital ca sa stim exact cand e momentul sa ne intalnim cu bebelusii, sa stea cat mai mult in burtica si in acelasi timp sa fie in siguranta. Am nascut la 36 saptamani, in iulie 2019 , doua minuni. Cezariana a decurs foarte bine, ma laud chiar si cu o operatie foarte frumoasa 😃.

Este un medic pe care daca aveti sansa sa-l intaniti, o sa va simtiti binecuvantate. Si povestea nu s a terminat, in iunie 2021, am nascut prin cezariana, o superba fetita, tot cu doamna Dr. Spataru Gina, a fost minunat, ne-am bucurat impreuna de aceste daruri divine. Tinem legatura cu dansa, periodic intreaba de copilasi si le trimite iubire.

Ema

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 10 Decembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Gina Spataru | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook