Nasteri naturale la Maternitatea Giulesti cu doamna doctor Popescu Cristina

Numele meu este Mariana. Am nascut amandoi baietii cu diferenta de varsta de 4 ani si 9 luni intre ei, la Maternitatea Giulesti-Bucuresti, cu aceeasi doamna doctor de care am fost foarte multumita Popescu Cristina.

Este o doctorita foarte buna si profesional si ca om. Vorbeste cu tine si uiti de dureri. La prima sarcina eram in Bucuresti si acolo am cautat un medic de familie si un ginecolog, de fel sunt din Calarasi.

La a doua sarcina am preferat sa merg tot la doamna doctor care imi facea analize -control la cabinetul particular, preturi bune nu exagerate cum mai auzeam prietene ca dadeau la fiecare control. La noi la maternitate nasti cu infirmiera si te coase moasa.

Parca mai ieri a fost cand l-am nascut pe primul baiat care acum are 9 ani si 8 luni, am sunat la cabinet si i-am spus doamnei doctor ca au inceput sa ma doara burta si spatele , m-a chemat la cabinet unde mi-a dat vestea cea buna ca imi voi vedea puiutul pana seara.

Dar ajunsa la maternitate am avut „ghinionul ” sa imi spuna ca are cordonul pe cap si mi-au facut calmante ca sa nu il nasc atunci ca poate ii cade cordonul de pe cap sa pot sa nasc natural, altfel daca nu ii cadea imi facea cezariana. „Ghinionul” a fost ca am avut travaliu 24 de ore.

Dar la al doilea pui care a implinit 5 ani in Februarie, am nascut foarte usor fiind si la a doua nastere. Asa ca va urez dragi viitoare mamici de printi si printese sa aveti sarcina usoara, medici buni intelegatori si sa nasteti usor cum am nascut eu al doilea pui .

O primavara frumoasa!

(Mariana, Calarasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 23 Martie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Cristina Popescu | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Doua nasteri naturale la Maternitatea Filantropia din Bucuresti cu doamna doctor Nestianu Liliana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook