Nasteri naturale la Maternitatea Giulesti, cu domnul doctor Ion Ionut

Am doi baieti, ambii nascuti la Maternitatea Panait Sarbu(Giulesti) din Bucuresti. O maternitate de stat, indelung mediatizata dupa scandalul bebelusilor arsi in incubatoare.

Experienta mea cu maternitatea, cu personalul de acolo si, mai ales cu medicul ginecolog este una fara comentarii negative.

Medicul ginecolog(Dr.Ion Ionut) este un medic cum rar mai intalnesti-profesionalismul si blandetea dansului sunt de exceptie. La ambele sarcini m-a urmarit si nu a acceptat „spaga” nici la vizitele lunare si nici dupa ce am nascut.

Poate singurul inconvenient( nu pentru mine , care stiam ca il gasesc la spital in fiecare zi pana la 17-18, sau il chemau de la domiciliu cand era cazul) este ca nu da numarul de telefon pacientelor. Ceea ce mi se pare normal in conditiile in care esti de gasit la spital sau chemat imediat.

Prima nastere s-a intamplat sa se produca in timpul saptamanii si domnul doctor nu a plecat de langa mine si celelalte gravidute pana cand nu am nascut, adica pana la ora 20.00. A doua nastere s-a declansat intr-o zi de sambata spre duminica -domnul doctor a venit si a stat in sala de nasteri pana la ora 13.45 cand am nascut.

In plus in cele 3 zile cat am stat cu bebelusii in maternitate trecea chiar de 2 ori/zi pe la paciente.
Singurii bani pe care i-am dat la nasteri au fost medicului anestezis pentru epidurala(pentru trusa anestezie). Neonatologii de serviciu nu au acceptat nimic.

Iar la doamnele asistente nu stiu daca am dat la 1-2, dar pentru ca imi placeau nu din obligatie.
In plus si domnul profesor Marinescu trecea prin sala de nasteri sa vada daca gravidutele sunt OK.
E adevarat conditiile din Maternitate nu sunt de 5 stele, dar nici groaznice.

Ce m-a mirat ca au venit 2 gravidute luate in evidenta pe la Clinicile particulare cu sangerare si iminenta de avort la Giulesti, pentru ca la particular nu aveau aparatura si personalul specializat de aici.

Bebelusii erau bine ingrijiti si supravegheati in camaruta lor, eram chemate la alaptat. Personalul mie mi-a placut sistemul acesta mai mult decat cel cu bebelusul in salon. Am plecat odihnita de acolo . Probabil am fost norocoasa sa dau peste asemenea medici si oameni in acelasi timp, dar eu sunt convinsa ca sunt multi la fel si ca nu ar trebui sa criticam atat spitalele de stat si medicii care lucreaza acolo.

O prietena a nascut la o renumita Maternitate particulara, cu un renumit medic ginecolog. E adevarat a platit atat cat scria pe nota de plata(nimic mai mult, si oricum mi se pare exagerat). Fiind in vizita la ea, a trecut medicul ginecolog. A intrebat-o cum se simte, i-a spus ca are recomandarile scrise la receptie si atat.

Comparand cu dr.Ion Ionut care statea cate 10-15 minute de vorba in fiecare zi cu pacientele, nu stiu ce e de preferat.
Va mutumesc pentru rabdarea de a-mi citi povestioara si recomand cu caldura Maternitatea Giulesti card are profesionisti desavarsiti, si, in primul rand il recomand pe domnul doctor Ion Ionut caruia ii multumesc din suflet.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 26 Mai, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Bogdan Marinescu | Dr. Ionut Ion | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Pantelimon din Bucuresti, cu domnul doctor Dimitriu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook