Avortul medicamentos!

„Tocmai am aflat ca sunt însărcinată, testul îmi arata 2 3 săptămâni, am sunat aici la spital( sunt în anglia) pt o întrerupere de sarcina. Am o fetita de 1 an și 10 luni, nici un avort pana acum și îmi este tare frica. Am citit despre avortul medicamentos și am cerut o programare cât mai repede pentru a face asta dar ei m au programat peste încă 2 săptămâni. Este prea târziu pt avortul medicamentos peste 2 săptămâni? În ce consta mai exact și dacă pastilele astea afectează alăptatul pt ca eu încă o alăptez pe fetita. Va rog frumos sa îmi răspundeți și mie cât mai clar sa știu la ce sa ma aștept! Mulțumesc frumos”

 

Raspuns:

Dr. Silviu Istoc
Dr. Silviu Istoc Medic specialist Obstretica-Ginecologie, Chirurgia ginecologica minim invaziva, Medicina Materno-Fetala https://www.dristoc.ro
Avortul medicamentos poate fi făcut nu mai târziu de 63 de zile de la prima zi a ultimei menstruații. Daca trec mai mult de 63 de zile de la ultima menstruație, ar trebui să faceți alte tipuri de întrerupere. De asemenea, medicamentele afectează lactația.

Data publicarii: Duminică 7 Noiembrie, 2021

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook