Ovare micropolichistice tratament!

Buna seara, va urmăresc cu mare interes postările de aceea mi-am făcut curaj sa va cer un sfat. Ma confrunt cu ovare micropolichistice și în urma analizelor ginecologice și endocrinologice doctorul endocrinolog mi-a recomandat Siofor pentru ca „sigur îmi va veni menstruația normal în urma administrării” însă nu simt niciun efect. De câțiva ani merg din medic în medic și nu găsește nimeni o rezolvare. Mi-au spus doar ca organismul meu nu suporta anticonceptionalele. Nu exista niciun tratament mai eficient?Multumesc!

Raspuns:

Dr. Silviu Istoc
Dr. Silviu Istoc Medic specialist Obstretica-Ginecologie, Chirurgia ginecologica minim invaziva, Medicina Materno-Fetala https://www.dristoc.ro

Tratamentul optim pentru o pacienta cu ovar micropolichistic nu este foarte ușor de stabilit, este nevoie de un consult, o ecografie și un set de analize hormonale efectuate în primele zile ale ciclului menstrual. Din păcate nu putem oferi un răspuns fără aceste investigații.

Data publicarii: Joi 2 Decembrie, 2021

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook