CJPC avertizeaza parintii: sosetute pentru copii toxice prezente pe piata!

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) a emis o avertizare pentru parinti cu privire la un anumit pachet de sosete pentru copii, care a picat testul de siguranta. Pachetul contine 3 perechi de sosete.

Sosetutele sunt imprimate cu personaje de desene animate indragite din filmul Frozen. O pereche de sosete este imprimata cu Anna, a doua pereche cu Olaf si a treia pereche cu Elsa.

Din pachetul prezentat mai sus alerta este emisa doar pentru sosetele imprimate cu Anna, care au culoarea albastra/bleu. materialul a fost depistat ca fiind toxic, fiind prezenti in fibra compusi cancerigeni.

Specialistii atrag atentia ca parintii sa evite achizitionarea produselor, mai ales ca acestea sunt prezente pe piata la un pret tentant, fiind ieftine. Comisia Europeana publica frecvent o lista cu produsele nealimentare periculoase detectate.

(Sursa: Realitatea.net)

Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook