Trei femei, o nouă carte fascinantă, de la scriitorul Stelian Turlea

O tanara romanca pasionata de dans isi doreste cel mai mult sa ajunga in celebra trupa a irlandezului Michael Flatley. Merge pentru a sustine cateva probe si asteapta cu sufletul la gura un raspuns. Dar este nevoita sa revina in tara inainte sa afle rezultatul probelor date la Dublin, dupa ce primeste un sms referitor la un accident al mamei sale.

Tanara nu o mai prinde pe mama sa in viata si ajunge direct la inmormantare, dar ramane cu mari semne de intrebare. Se incapataneaza sa afle daca cineva i-ar fi dorit moartea mamei si de ce. Din scotociri in arhive, sunt scoase la lumina secrete sumbre de aproape o jumatate de veac.

Prin destinul a trei generatii de femei – mama, fiica, nepoata – sunt desfoliate realitatile unei Romanii postbelice in care s-a instapanit comunismul, s-au faramat destine, s-au nascut sperante, s-au schimbat structuri si s-a nascocit o revolutie pe care nimeni n-o intelege. Fiecare generatie are visele ei pe care e nevoita sa si se constranga.

O Romanie vazuta prin destinul a trei femei din trei generatii diferite. Un roman care va fi citit cu placere atat de femei cat si de barbati.

Romanul „Trei femei” semnat de Stelian Turlea si aflat la a trei editie, a aparut la Editura Integral si beneficiaza de un urias aparat critic.

Dan C. Mihailescu spune despre aceasta carte: ,, Lovitura de teatru a acestei carti este ca in aceasta maree, in aceasta retea de intelegeri, generozitati, adoptii si iubiri de tip feminin, toate au un pacat originar la capat. Morala ar fi ca dincolo de iubire si de intelegere exista undeva un fruct mancat, un fruct alterat, exista un vierme care, orice am face, sapa mereu la copacul dragostei.”

Cartea poate fi comandata online de pe www.eIntegral.ro, cu livrare in toata tara.

Data publicarii: Miercuri 20 Septembrie, 2023

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook