Regenerarea parului cu Creastim de la Ducray

In timpul sarcinii, corpul femeii insarcinate parcurge schimbari hormonale semnificative (schimbari ale nivelului de estrogen si progesteron), ale caror efecte sunt variat vizibile.

Astfel, daca in aceste noua luni, parul femeii gravide este frumos, mai puternic, mai stralucitor si plin de vitalitate, se poate intampla ca dupa nastere, scaderea brusca a nivelului de estrogen sa rezulte si intr-o scadere tranzitorie, dar excesiva a parului (numita alopecie postpartum).

In cazul in care acest lucru devine motiv de ingrijorare, trebuie stiut ca vorbim despre o etapa normala si tranzitorie. Cu toate acestea, este totusi necesar sa se reactioneze rapid pentru a recupera in cateva saptamani parul frumos.

Cercetari recente asupra ciclului de par au subliniat rolul jucat de catre implicarea proteinei Noggin. Acesta declanseaza trecerea din faza de cadere a parului (Telogen) in faza de crestere (Anagena) capilara.

Laboratoarele Dermatologice Ducray au dezvoltat Creastim – lotiune contra caderii ocazionale a parului, care contine molecule active inovatoare (tetrapeptida si creatina), factori de stimulare specifici implicati in expresia proteinei Noggin.

In acest fel, lotiunea contra caderii ocazionale a parului Creastim este un adevarat initiator de crestere a materiei capilare. Mai mult decat atat, Creastim prelungeste viata firului de par aflat in faza de crestere, evitand si trecerea sa prematura in faza de cadere.

Ciclul de viata al firului de par este resincronizat, iar podoaba capilara isi recapata densitatea si volumul. Parul primeste forta si vitalitate datorita complexului de Vitamine B5, B6, B8 care ii aduce nutrientii esensiali de care are nevoie.

Produsul se poate utiliza imediat dupa nasterea copilului, chiar si in perioada alaptarii, avand un dozaj simplu si usor de utilizat: 10 pulverizari pe intregul scalp, timp de 3 ori pe saptamana, preferabil seara. Dupa ce s-a pulverizat produsul, masati usor pentru a facilita absorbtia. Nu necesita clatire. O cutie de Creastim ajunge pentru un tratament complet de 2 luni.

Data publicarii: Vineri 9 Decembrie, 2016

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook