Romanul AXMA – o poveste de dragoste scrisă dintr-o suflare cosmică

Romanul AXMA, publicat la Editura Integral vă invită să luați parte la încă o poveste de dragoste, dar nu una oarecare, ci una proiectată prin numeroase întâmplări, care poate chiar v-au acompaniat vreodată sau nu – fie la început de drum, fie mai târziu – către stări-zări abisale… astrale! Hai să le spunem clar acestor depărtări, UNIVERS, da, acolo unde este rădăcina a toate și a tot, acolo unde și de unde se naște, se plămădește, dar se și reflectă într-o oglindă virtuală, „experiența” noastră pământeană, atât de întortochiată și de efemeră… dar, de multe ori, atât de Luminată!

Cartea este disponibilă pe site-ul Editurii Integral – www.eIntegral.ro, dar și în majoritatea librăriilor online.

Autorul cărții, Costin Petrescu, s-a născut la data de 26.11.1947, în București. Descendent din intelectuali interbelici, la vârsta de 4 ani urmează primele studii de pian. După școala primară Mântuleasa, celebră după marele Mircea Eliade, intră la liceu. La numai 12 ani, cu alți elevi fondează grupul pop-rock The Pioneers, devenit Olympic’64.

În anul 1968 intră la Institutul de Arhitectură „Ion Mincu” București.

Este printre fondatorii Club A. Devine membru plin al trupei Phoenix din anul 1971, anul renașterii. Participă la albumele ,,Cei ce ne-au dat nume” și ,,Mugur de fluier”, ..Meșterul Manole”, emisiuni TV-Radio, concerte și turnee memorabile în țară și străinătate.

Participă și la Cantafabule, dar se retrage pentru terminarea studiilor în arhitectură. Devine diplomat în anul 1974. În perioada următoare intră ca arhitect la un institut din București. În paralel cântă cu jazzmeni renumiți, Mircea Tiberian, Marius Popp, Johnny Răducanu etc.

Apare și în alte proiecte cu Cătălin Tircolea, M. Florian, N. Alifantis etc. Are loc o schimbare în destinul său în 1977, cu grupul de muzică contemporană Hyperion. La turneul din Portugalia, rămâne la Paris, unde se dedică arhitecturii. Apare rar în România după ‘92, la aniversări Phoenix și colaborări cu vechii prieteni.

Data publicarii: Vineri 2 Februarie, 2024

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook