3 tipuri de alimente care stimuleaza inteligenta copilului

Studiile arata ca o dieta corespunzatoare ajuta la obtinerea unui coeficient mai inalt de inteligenta in cazul copiilor. Astfel, ceea ce copilul mananca nu ese important numai pentru sanatatea fizica ci si pentru dezvoltarea intelectuala.

Iata cele trei categorii de alimente care ajuta copilul sa fie mai inteligent:

* Grasimile bune. Se obtin din: avocado, peste, seminte de in, nuci, fistic, migdale.

* Fructe si legume proaspete. Atentie insa la provenienta. Fructele si legumele devin nocive atunci cand sunt stropite cu pesticide periculoase pentru sanatate. Includeti in meniul copilului legume si fructe intr-o varietate de culori, dar mai ales din cele verzi, care sunt alcaline si contribuie la echilibrarea PH-ului in corp.

* Cereale integrale, cele care se gasesc in varianta fulgi la magazinele naturiste: orz, ovaz, secara si altele. Sunt 100% naturale, nu contin zahar si sunt foarte sanatoase. Mineralele si vitaminele pe care le contin ajuta copilul sa fie sanatos si inteligent, contribuind major la dezvoltarea si cresterea sa intr-un mod cat mai echilibrat.

Data publicarii: Marți 10 Iunie, 2014

Categorie: Copii

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook