Diana: „Ne-am bucurat sa-l vedem in 4D, sa vedem cum casca, se freaca la ochi sau cum isi strange pumnul.”

Mi-am dat seama ca sunt insarcinata in data de 1 mai 2016, cand s-au sarbatorit atat Pastele, cat si Ziua Muncii. Data a fost de bun augur, caci toate cele 40 de saptamani de sarcina au fost o sarbatoare continua.

Bucuria de a simti cum creste si se dezvolta inauntrul meu o fiinta pe care am iubit-o inainte de a o vedea, a fost extrem de mare. Din fericire, sarcina a fost foarte usoara si m-am simtit nemaipomenit pe tot parcursul ei. Mi-am format obiceiul de a citi in fiecare saptamana cu marimea carui fruct poate fi comparat fatul, desi nu imi puteam face o idee clara de fiecare data.

Simtindu-ma atat de bine, pana in ultima zi am putut face plimbari lungi, continuand obiceiul avut inainte de sarcina. Seara ma relaxam stand in pat si citind, sortandu-mi timbrele sau uitandu-ma la vreun serial captivant.

Am asteptat cu nerabdare fiecare control, fiecare data fiind o mica sarbatoare pentru mine si sotul meu, care m-a insotit la fiecare dintre ele. Ne-am bucurat sa-l vedem in 4D, sa vedem cum casca, se freaca la ochi sau cum isi strange pumnul. Cu aceeasi nerabdare am asteptat rezultatele analizelor recomandate de doamna doctor si mare a fost si bucuria de a afla mereu ca sunt in regula. Din cea de-a doua luna, sarcina mi-a fost supravegheata de doamna doctor Pop de la Regina Maria Cluj-Napoca, in care am avut cea mai mare incredere si care m-a tratat intotdeauna cu multa rabdare, respect si empatie.

In concluzie, sarcina a fost o perioada cum n-am mai trait niciodata, noua luni fiind intr-o stare de permanenta euforie. Mi-am dorit, desigur, sa nasc si sa imi pot tine in brate baiatul, dar n-am vrut sa treaca zilele mai repede decat au trecut. In general, incerc sa ma bucur de fiecare etapa, neanticipand bucurii viitoare pentru nu a umbri fericirea prezentului. Finalul povestii e ca am nascut natural un baiat de 4,060 kg si suntem cel putin atat de fericiti cat mi-am imaginat inainte de nastere ca vom fi.

(Diana)

Data publicarii: Sâmbătă 11 Mai, 2019

Categorie: Gravidele sunt frumoase

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook