MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in data de 03.09.2019 un baietel pe nume Casian, avand 3750 grame si 56 cm. Data probaila a nasterii a fost pe 30.08.2019, nu am avut contractii, nu mi s-a rupt apa, nimic! Bebele se lasa greu asteptat.

Am nascut la Maternitatea Nova Vita din Targu-Mures cu doamna doctor Consuela Filotti, cea mai buna!!!

Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural dar din pacate s-a recurs la cezariana de urgenta. Nasterea mi-a fost provocata...si au inceput contractiile....dar la fiecare contractie mica, bataile inimii bebelusului meu scadeau :(

Am intrat intr-o stare de soc...dar dupa ce i-am auzit glasul baietelului meu, m-am linistit si sufletul mi s-a umplut de bucurie! A fost dragoste la prima vedere.

Sunt o mamica fericita si implinita ca am adus pe lume o asa minunatie de baiat!!!

Asta este povestea mea pe scurt, cat m-a lasat bebe sa scriu! O zi frumoasa sa aveti!

(Stefania, Targu-Mures)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste