travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Noi stam in orasul Campina si cum este si normal asteptam cu multa grija ca micuta din pantecele mele sa treaca de 2 kilograme ca altfel ne trimiteau la Spitalul Judetean Ploiesti, dar n-am avut probleme cu gaza mea ca era mancacioasa si crestea repede atat de mult incat nu a dorit sa vina pe lume mai repede cum era programata nu a coborat deloc ii placea sus la caldurica sub sani de nici nu puteai sa mai respiri.

Asta s-a intamplat acum 1 an si 4 luni eram atat de mare de aveam o minge si eu nu am decat 1 m 51 cm va dati seama ce comica aratam chiar acum ma uit la poze si imi aduc aminte.

Bubulina mea trebuia sa vina pe 18 martie 2013, m-am prezentat la spital pt o ultima consultatie si eventual sa nasc imi doream prin nasterea naturala dar nu a fost sa fie cum iti programezi cu lunile inainte si sa va spun de ce. Ma controleaza doamna Radu si vede ca nu m-am dilatat deloc imi face 1 injectie ma intreaba simti ceva nu simteam nimic nici macar fiorul, caldura, peste ceva timp imi face alta dar la fel nimic.

Decidem ca Luni seara sa mergem acasa ca poate vine ea singurica, trece ziua de Marti dimineata, amiaza, seara nimic nu dorea nici sa se intoarca nici sa coboare, dar Miercuri hotarata cu sotul de mana mergem la spital. Nu regret ca am mers ca imediat va povestesc, trecem la control, o palpeaza, imi ia ritmul meu, al fetei mele se auzea putin mai slab si de urgenta am fost preagatita pentru operatia de cezariana, mi-au facut injectie, acte pregatite, acord peste acord si la 10.40 intru in sala.

Nu am dorit sa adorm complet pentru ca imi doream sa o aud pe gaza mea, am facut rahia pentru asta, a iesit scumpa mea fetita la 10.55, o minunatie de 3,350 kg mare pentru cat eram eu de mititica, si sa va spun de ce nu am regretat fata mea s-a nascut cu unul din picioruse intors in interior de faptul cum a stat in burtica nu mai avea loc sa se miste.

Am adormit spre finalul cusaturii dar am adormit cu gandul ca am nascut minunatia. Conditiile spitalului au fost curate nu ca in alte spitale gandaci si restul, nu am cerut rezerva ca am stat sa si socializez cu alte mamici eu fiind o tanara mama de 23 de ani si fiind la primul copilas. A trecut noaptea grea ca nici nu am vazut-o dar restul familiei mele o vazuse deja urcase prima poza cu ea pe site-uri dar a 2 zi am fost mutata cu celelalte paciente si ajutata sa ma duc sa vad fetita mea.

Asistentele dragutele au spus ca nu o sa am probleme cu ea doar ca e foarte mancacioasa am decis sa o alaptez pana acum 1 an si 3 luni, in privinta piciorusului nu a fost grav nu a trebuit ghetute controale si de ce ma temeam eu a fost masajul continuat din spital si acasa dar un plus a fost ca sunt maseoza cu calificare si am masat eu fiecare centrimentul din corpul ei grasun ...acum doarme cat v-am povestit. Experienta mea cu bubu Andrada Maria. O zi frumoasa si plina sa aveti cum ma mandresc eu in fiecare zi de zambetul ei si bineinteles sanatate ca fara ea nu avem nimic.

(Claudia, Campina)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!