Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Campina cu doamna doctor Radu Cristina

Am doua povesti despre nastere. Pe amandoua le consider minuni, pentru ca asta s-a intamplat de fapt: miracolul vietii.

Prima mea nastere a fost in urma cu vreo 4 ani si jumatate, la inceput de Aprilie. Dupa 37 de saptamani pline de interdictii, contractii si tensiune mare, in sfarsit aveam sa nasc.

De fapt, eu parca asistam cumva de pe margine, in timp ce am ajuns in sala de operatii. Totul parea ireal, ma miscam cu incetinitorul, ma impiedicam de te miri ce si raspundeam cu greu la intrebarile asistentelor, doctoritelor.

Pentru ca nu am fost suficient de relaxata probabil – in situatia data, nu stiu cine ar fi – anestezia in coloana – rahia – nu a reusit. Din pacate atunci am fost adormita total, iar momentul acela extraordinar, de film, sau de viata care bate filmul, nu l-am trait: acela de a-ti vedea copilul.

Dar slava Domnului, dupa o noapte de nerabdare, bucuria revederii s-a produs. Un pic, ce e drept, pentru ca o cezariana nu iti da multa libertate de miscare, mai ales daca este prima.

Atunci cand i-am vorbit, din somnul ei dulce o Rebecuta cat o gagalice a deschis cei mai frumosi ochi pe care ii vazusem pana atunci. Avea doua gene si un pic de falcute. Iar mai tarziu, aveam sa cunosc multa ei personalitate.

Mi-a recunoscut vocea, mirosul, locul meu langa ea, chiar daca pentru mine o noapte a durat vesnic. Sunt binecuvantata cu adevarat, pentru ca am o fetita cu adevarat speciala, cu mult peste asteptarile mele!

(Ana, Campina)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 5 Decembrie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Campina | Dr. Cristina Radu | Spitalul Municipal Campina

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook