Nastere Cezariana Filantropia Bucuresti Octombrie 2022 Dr. Radu Botezatu

Am nascut la spitalul Filantropia Bucuresti, prin cezariana, in luna octombrie 2022. Totul a decurs bine cu operatia si cat am stat la terapie intensiva, doctorii si asistentele din sala de operatie s-au purtat exemplar, doamnele asistente de la terapie intensiva erau foarte dragute si blande, dar nu pot spune acelasi lucru despre asistentele de pe salon si cele de la neonatologie. Asistentele de la neonatologie din pacate iti cereau spaga de la obraz precum ca ele au grija de copilul tau( doamna Geta e vedeta care cere efectiv de la obraz) si fara pic de empatie pentru mamele care abia au nascut, nu iti arata cum sa atasezi copilul corect la san, dar iti spun ca sunt consilieri in alaptare si ca le poti chema acasa pentru cateva sedinte, normal contra cost.

Asistentele de pe salon au fost arogante majoritatea, nu te intrebau cum te simti, daca ai nevoie de un calmat ceva. La fel asteptau doar sa le dai bani. Am ramas cu un gust amar, nu a fost o experienta prea placuta. Pacat ca la acest spital asistentele fac legea, pana si doctorilor le e teama de ele. Doctorii s-au purtat toti foarte frumos, exemplar.

Mancarea a fost foarte buna, infirmierele chiar faceau curat, asa ca pot spune ca este curat in spital, si cald. Conditiile sunt foarte ok. O experienta neplacuta am avut si la internare, asistenta de la internari, mai exact de la urgente se comporta cu toata lumea foarte urat, inclusiv cu doctorii, aroganta. Am asistat la cateva scene pana mi s-au facut documentele de internare, chiar nu am inteles cum se putea purta asa urat, tipa de cate ori iesea pe hol, eram viitoare mame deja speriate ca nu stiam ce urmeaza, cum va decurge totul. Nu mi se pare un comportament normal pentru un cadru medical care ar fi trebuit sa empatizeze cu viitoarea mamica, sa o incurajeze, clar nu sa o demoralizeze asa cum facea acea doamna asistenta.

Aceasta a fost experienta mea de nastere la acest spital, si sincer nu as mai vrea sa retraiesc acele momente.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 23 Mai, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Radu Botezatu | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
hainute bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook