Nastere naturala la Maternitatea Filantropia Bucuresti, cu doctorul Radu Botezatu

Intr-o frumoasa noapte de vara, 23 iulie 2018 la ora 4 dimineata, m-am trezit brusc ca mi s-a rupt apa. Desi fiind prima sarcina nu am intrat in panica, m-am dus sa fac dus, dupa care am plecat spre maternitate.

Am ajuns in jurul orei 5, mi-au facut asistentele internarea. M-am schimbat in camasa de noapte si m-au condus asistentele in camera de travaliu. Conditiile foarte bune, curat totul, acolo mi s-a bagat perfuzie cu Oxitocina.

Cateva ore mai tarziu, au inceput contractiile, din ce in ce mai puternice, mi s-a administrat si Nospa injectabil, la 8:55 vine doctorul si spune ca bebe e gata sa ma intalneasca.

Nu imi venea sa cred ca nu am avut asa multe ore de travaliu, cum au avut si alte mamici. Am avut doua moase care au stat in permanenta cu mine, ma tineau de mana si cand aveam contractii ma mangaiau pe burta.

Desi am avut dureri insuportabile de burta si de spate, atunci cand a venit bebe pe lume, am uitat de toate durerile.

La 9:15 s-a nascut baietelul meu frumos de 3300 grame si 51 cm. Domnul doctor este un om extraordinar. Am fost dusa in salon si dupa 5 ore mi-a fost adus si bebele.

Am stat internati in spital 2 zile, tot personalul este foarte dragut. Acum au trecut 12 zile de cand suntem acasa, si creste pe zi ce trece.

Va urez tuturor sarcina si nastere usoara!

(Corina Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 4 August, 2018

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Radu Botezatu | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Targoviste cu domnul doctor Tomescu Andrei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook