Nastere Cezariana Maternitatea Buzau Februarie 2021 Dr. Rusu Nicolae

Povestea mea începe cam asa.
Am născut anul acesta în plina pandemie după 7 ani de așteptări, o fetita perfect sănătoasă și superba. Am fost pacienta domnului Dr.Rusu Nicolae care a fost un doctor complex pe toata perioada sarcinii și care mi-a dat curaj și mi-a răspuns la toate întrebările.

La ora 12-13, pe data de 7 februarie 2021, mi s-a rupt apa acasă, doar ce ma trezisem și soțul ma gadila la burtica și o pupa când poc am simțit puțin umed pe chiloți. Ne-am bucurat și am mers repede la dus. Cu o seara în urma, parca știam,ma pensasem îmi intinsesem parul și îmi făcusem manichiura pedichiura 😂🙏.

Termenul initial era 25 februarie, nu ma asteptam pe data de 6 când m-am pregătit ca a doua zi sa mi se rupă apa. Am chemat salvarea am ajuns la Maternitatea Buzau și am fost primita la urgente unde mi s-a spus ca nasc pana seara. M-au intrebat și dacă vreau sa merg acasă sau sa rămân acolo și cum mașina soțului era stricata și împrumutase o mașină de la un prieten, am zis ca rămân ca să nu mai fie nevoie sa cerem din nou o alta mașina sau sa așteptăm taxiul sa se tina după salvarea în care eram eu.

Pe la ora 17 m-am dat jos din pat pentru ca eram la salon sa ma vadă medicul de garda, dar nici bine nu am pus piciorul jos ca atunci s-a si  rupt apa de tot. Domnul Dr. Turcanu Denis mi-a rupt membranele (foarte dureroasa procedura) și am fost dusa în sala de nașteri.

Acolo am stat toată noaptea, timp în care bebe avea tahicardie și bradicardie iar eu aveam dureri foarte mari însă moașele nu ma credeau pentru ca aparatul lor de măsurare al contracțiilor nu le indica asta, dar apoi au văzut ca nu au pus ventuzele destul de bine, si ceea ce susțineam s-a confirmat. Bineînțeles ca nimeni nu și-a cerut scuze, iar eu eram un car de nervi.

Auzind ca e bine sa faci mișcare ma ridicam însă moașele veneau și îmi spuneau sa stau întinsă, ceea ce era imposibil. Mi-au făcut o perfuzie de dilatație, dar tot 2 cm am avut pana la 8:30, când a venit doctorul meu și a țipat cezariana la urgenta.

Am intrat în operație și medicii au fost foarte buni iar anestezistul chiar ma mângâia pe cap în ciuda faptului ca nu i-am dat decât 50 de lei. Când au scos-o pe fetita mea și am auzit-o am fost foarte fericita. Am pupat-o și am cerut sa o mai vad odată. Am mers la reanimare și am așteptat sa merg la bebe. Am fost prima fata din salon care s-a ridicat și care a mers, doar cu gândul sa ajung mai repede la bebe și tot prima care a fost data la salon. Când mi-au adus fetita era roșie la fundulet și murdara pana pe hăinuțe, nu o schimbase nimeni. Am schimbat-o, am dat-o cu crema și am pus-o la san. Seara a făcut o iritație pe tot corpul, insa asistentele  spuneau ca le deranjez, pana  când au văzut  ca am dreptate si au venit și au dat-o cu o pudra. După care a fost totul ok, pentru ca am îngrijit-o eu corespunzător.

Per total curățenia ok, personalul fata de mine ok, dar  fata de bebe cam lasă de dorit… Dar a fost bine,  cu excepția faptului ca se cam luau de mine când spuneam ca fetita nu e bine mai ales ca 4 nopți am păzit-o sa nu se sufoce pentru ca avea mucozitati iar ele nu ma credeau.  Dupa ce au luat-o la examinare și au văzut ca aveam dreptate prin ecografie la năsuc. Deci pot spune ca nu mi-a convenit deloc comportamentul fata de nevoile bebelușului. Am stat 5 zile internata,  deoarece bebe a avut infecție în sânge și a făcut tratament. ❤️🙏

Daniela

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 5 Noiembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Buzau | Dr. Denis Turcan | Dr. Nicolae Rusu | Maternitatea Buzau

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea prin Cezariană.
nastere

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook