Nastere Cezariana Maternitatea Ploiesti Februarie 2021 Dr. Boeru Calin

In iunie 2020 pe testul de sarcina s-au afisat mandre 2 liniute. Nu mi-a venit sa cred ca ramasesem gravida din prima incercare.

Am mers la control si doctorul mi-a confirmat ca in burtica creste un omulet. Sarcina a fost plina de emotii si controale deoarece am hipoacuzie bilaterala (surda in proportie de 80%), dar totul arata ca este in regula.

Toata perioada sarcinii am fost la cabinetul particular al domnului Dr. Boeru Calin, cu care am nascut  prin cezariana 9 luni mai tarziu… cu emotii imense deoarece auzisem numai lucruri negative despre Maternitatea Ploiesti. Insa atunci cand a  sosit timpul sa nasc, totul a fost peste asteptari.

Am intalnit oameni minunati la terapie intensiva dar si pe rezerva. Am ales rezerva deoarece in saloane  stau cate 5-6  mamici si este o singura baie pe etaj. In rezerva poti sta singura sau cu inca o persoana si ai baia la comun cu o alta rezerva. Rezerva este contracost.

Temperatura se lua dimineata si seara, asistentele veneau constant pentru a vedea daca totul e in regula, faceau tratamentele si daca aveam nelamuriri, raspundeau cu drag. Singurele nemultumiri au fost legate de asistentele de la bebelusi deoarece majoritatea nu isi dau interesul si nu promoveaza alaptarea, nu te ajuta sa atasezi copilul la san si se vede  indiferenta lor.

Cred ca este mare nevoie insa de consilieri in alaptare care sa ofere informatii corecte si concrete, deoarece relatia care se formeaza intre mama-copil  in momentul alaptarii este unica.😍

Am stat in spital 9 zile deoarece bebe a avut icter si a fost nevoie ca el sa stea sub lampa, iar acestea erau insuficiente pentru toti. Solutia a fost de a pune bebeii prin rotatie la lampi.

A fost dificil, deoarece nu ai optiunea de a fi cu bebe permanent ci doar de a-l alapta la 3 ore ceea ce mi se parut cumplit. Nu exista salon pentru mama si bebe. Asteptam cu nerabdare sa treaca cele 3 ore pentru a ajunge la el.

Per ansamblu a fost o experienta pozitiva, se putea mult mai rau. Medicul care mi-a urmarit sarcina s-a comportat ireprosabil.

Alina

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 7 Noiembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Calin Boeru | Maternitatea Ploiesti | Ploiesti

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook