Nastere Cezariana Maternitatea Targoviste August 2021 Dr. Cebotari Gabriela

Povestea noastră începe cu un bebe grăbit tare. Aveam cezariana programata pentru 1 septembrie 2021, însă pe 18 august am început sa pierd dopul gelatinos.

Pe 19 august,la ora 3:00 dimineata s-au rupt membranele și a trebuit sa dam fuga la spitalul din Targoviste. Am sunat ambulanta, deoarece soțul nu a putut sa mă însoțească, noi având înca un baiat acasă.  Eram speriata, cu început de contracții, îngrijorată ca bebe iese prea devreme, eram la a doua cezariana însă prima, fiind la rece a fost complet diferita.

Ajunsa la Spitalul  Judetean Targoviste am început formalitățile, acte de semnat, controale, perfuzii …nu știam decât ca urma sa facem cunostiinta mai devreme cu piticul nostru. Anxietatea creștea cu atât mai mult cu cât știam ca nici măcar medicul meu, care mi-a urmarit sarcina, nu-mi putea fi alături, dansa fiind în concediu în acea perioada.

Îmi era teama caci nu cunoșteam pe nimeni și nici nu știam cine urma sa ma opereze. Din fericire doamna Dr. Gabriela Cebotari, cu care am născut a fost de nota 1000, la fel și restul echipei!

Condițiile din spital au fost decente și doamnele de la neonatologie ne-au încurajat constant sa alaptam ,chiar dacă la început am întâmpinat dificultăți în acest sens, si lăpticul s-a lăsat așteptat mult timp.
Per total experienta noastră a fost una buna, iar bebe, născut cu o greutate de  2. 420 kg și 47 cm este ok și nu a avut nevoie nici de incubator, nici de alte tratamente.

Sunt recunoscătoare întregii echipe, în special doamnei doctor si doamnei asistente ATI ,doamna Nuti, care a fost de o blândețe nemaipomenita! Auzisem și alte versiuni legate de acest spital, însă experienta noastră a fost una pozitiva! In afara de mulțumiri, nimeni din întregul personal nu a avut alte așteptări! Doamnele asistente au fost mereu amabile și disponibile de fiecare data când am avut nevoie.

Multumim lui Dumnezeu ca totul a decurs bine iar acum suntem acasă, alături de frățiorul mai mare și de tati ! Bebe T. are o evoluție bună și creste, recuperând perioada pe care o mai avea de așteptat în burtica.

Loredana

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 6 Septembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Asistenta Nuti | Dr. Gabriela Cebotari | Spitalul Judetean Targoviste | Targoviste

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook