Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea din Targoviste, cu doamna doctor Lambrache Camelia

Buna ziua, ma numesc Lucia Pantazi, as vrea sa va povestesc si eu cum am trecut cu bine peste cel mai minunat moment din viata mea, am nascut in urma cu 3 ani o fetita la un spital din Municipiul Targoviste din judetul Dambovita, insa am avut o doctora Lambrache Camelia, care s-a comportat foarte bine pe tot parcurul sarcinii.

Am fost inca din primul trimestru de sarcina la consultatii la ea si din cauza ca bebelusul nu era pozitionat normal a trebuit sa fac cezariana, si dupa cateva zile m-am simtit ok, nu am avut dureri asa cum auzeam la alte mamici, desi imi era frica oricum as fi nascut. Dar a fost bine intr-un final. Conditiile din spital erau acceptabile, copilul meu a fost sanatos, iar asistentele cam arogante si neserioase unele dintre ele.

Am fost pentru prima data la control cand sarcina mea a avut aproape 2 luni. Pe parcursul sarcinii am fost monitorizata cu atentie si am urmat sfaturile doamnei doctor, am facut analizele recomandate si mi-a spus sa am grija sa nu fac eforturi mari, sa ma odihnesc si sa ma alimentez corespunzator si sa nu fac excese, deoarece am avut placenta joasa si riscam sa nasc prematur.

Am vrut sa nasc natural dar copilul era situat transversal si de aceea a trebuit sa fac cezariana, dar nu regret. Fetita mea a fost ca un dar inainte de sarbatorile de iarna, a avut 3500kg si 50cm si ne-a bucurat vietile.

(Lucia, Targoviste)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 15 Mai, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Camelia Lambrache | Spitalul Judetean Targoviste | Targoviste

Articole Similare

Am nascut prin cezariana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook