Nastere prin Cezariana la Spitalul județean Targoviște in Martie 2021, cu Dr.Andrei Tomescu

Ma numesc Lidia si am 24 ani. Ma simt o persoana norocoasa si iubita de Dumnezeu.Poveste mea despre naștere începe cu dorința nebuna de a avea un bebelus, și  sa fie neapărat fetita. Îmi doream extrem de mult o fetita, iar Dumnezeu a auzit și el face totul sa fie frumos.

Am rămas însărcinată,  apoi l-am cunoscut pe domnul Dr. Andrei Tomescu  in orașul Targoviste , județul Dâmbovița.
Inca de  la 3 săptămâni , dansul mi-a urmărit sarcina și  la recomandarea dansului, am decis împreună să nasc prin cezariana.

Totul a decurs normal,  si la 38 de săptămâni medicul mi-a spus sa ma prezint la Spitalul Județean din Târgoviște, la ora 6:30 sa fiu acolo… Am făcut ce era de făcut… De la paznic pana la medic, asistente, tot ce am întâlnit de la intrare și pana la ieșirea din spital, fiecare om, cu totii au fost minunați.

Am născut  prin cezariana, pe 11 martie 2021, ora 16:05  fetita mea minunata, cu cel mai bun doctor. Domnul doctor  Tomescu, este un medic grijuliu și atent, care m-a încurajat doar cu o privire.Domnul doctor imi va rămâne mereu în suflet si dupa nastere  m-a vizitat în fiecare zi.

Eram 4 femei in salon și m-a uimit ca doar medicul meu ma vizita. Medicii celorlalte femei nu au venit nici măcar o data in vizita.
Când veneau asistentele la celelalte femei sa le schimbe ceva , de fiecare data treceau pe la mine sa ma întrebe cum ma simt, dacă am mâncat, absolut tot si au avut multa grija… Și după, am înțeles de la una din ele, ca medicul le întreaba si pe asistente despre mine.Asistentele tot timpul veneau sa ne facă calmante, iar eu eram  mereu prima pe lista. 😄 M-am simțit foarte protejata.

Singura problema pe care am intalnit-o in spital, a fost ca nu am putut sa îmi vad soțul in cele  4 zile de spitalizare. M-am simțit atât de sensibila din punct de vedere  emoțional și nu am dormit mai mult de  6 ore in 4 zile… sau maxim 8.

Ma rog sa aveți și voi aceeasi  experienta frumoasa la momentul nasterii.

Lidia

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 5 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Andrei Tomescu | Spitalul Judetean Targoviste | Targoviste

Articole Similare

NNastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Sf.Ioan Cel Nou din Suceava, cu medic Teodor Huluban

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook