Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Aprilie 2023 Dr. Tiron Andrei

Prima sarcina, prima nastere si un milion de intrebari, nedumeriri si incertitudini.

Sarcina mi-a fost monitorizata de la inceput de domnul Dr. Tiron Andrei, caruia ii multumesc pentru tot ajutorul, pentru  incurajari, clarificari si pentru faptul ca mi-a raspuns la telefon chiar si Duminica la 4 dimineata, ora la care mi se rupsesera membranele.

Am oscilat intre nasterea la stat si privat, insa am ales sa nasc la Regina Maria si datorita domnului doctor la care am mers cu toata increderea. Singura decizie asupra careia nu am avut nicio indoiala, a fost dorinta de a naste natural, insa circumstantele nu au permis acest lucru. Dupa ruperea membranelor, am mers la spital unde am fost monitorizata de o moasa si o asistenta pana la venirea medicului. Dupa 15 ore de travaliu, o experienta intensa si minunata, in ciuda contractiilor, s-a decis efectuarea operatiei de cezariana, deoarece bebe nu coborase inca, desi trecuse mult timp de la ruperea membranelor si de cand eram la dilatatie 10. Un lucru de care am fost placut surprinsa a fost faptul ca in 5 minute de cand s-a decis sa mi se faca operatie, am fost mutata de la un etaj la celalat, unde se afla sala de operatie, iar acolo ma astepta toata echipa chirurgicala pregatita. Bebe s-a nascut sanatos, in ciuda circularei de cordon (care probabil a fost unul din motivele pentru care nu a putut sa coboare) si acesta e singurul lucru care conteaza. Imi pare rau ca nu am reusit sa nasc natural, asa cum imi doream, insa nu as schimba cu absolut nimic experienta nasterii.

Bebe a fost adus la mine ori de cate ori sunam, inclusiv imediat dupa nastere, cat timp m-am aflat la ATI. Personalul a fost foarte dragut, uneori uitam ca sunt in spital, curatenie, mancare foarte buna si suficienta. Am fost vizitata de consultanta in alaptare, psiholog, mi s-a aratat cum sa ii fac baita si sa am grija de bebe. Pot spune ca, desi a fost prima nastere si primul bebe de care am avut grija, am plecat din maternitate cu toate informatiile necesare pentru a avea grija atat de el cat si de mine.

Sa aveti incredere in medicii cu care rezonati, caci sunt cei mai in masura sa aiba grija de voi dupa ce va internati.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 8 Martie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Andrei Tiron | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe piciorus

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook