Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Bucuresti Octombrie 2021 Dr. Marinescu Ana Maria

Experienta nasterii la Regina Maria, a fost unica si plina de energie pozitiva si emotii. Personalul intalnit pentru prima oara la Regina Maria, este alcatuit din oameni foarte profesionisti, empatici, si blanzi. Doamna  Dr. Marinescu, care mi-a urmarit si  toata sarcina, a discutat cu mine despre tot procesul nasterii si mi-a acordat cateva minute pentru a ma putea conecta/concentra si aduna toate emotiile stranse in toate cele 9 luni. Pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere, dupa ce am nascut prin operatie de cezariana, am putut petrece o ora cu bebelusul dupa ce a fost controlat si verificat de catre doctorii neonatologi.

In salon am gasit tot ce era necesar, atat pentru mine cat si pentru copil, si foarte foarte curat, am avut parte de vizite din partea doctorilor pentru a verifica daca totul este ok cu noi, chiar pot sa spun ca am avut parte de multa atentie, lucru care imi dadea incredere si siguranta. Nasterea a fost in timpul pandemiei, deci vizitele de la rude sau de la tata nu au fost permise, dar discutam cu ei foarte mult pe telefon si erau super nerabdatori sa vada si sa atinga copilul.

Recomand oricand o nastere in mediu privat. Nu am avut costuri suplimentare asa cum citeam in retelele de socializare in acea perioada. Recuperarea mamei,este foarte bine monitorizata de catre personalul medical, pentru mine nu a fost foarte greu sa ma ridic si sa fac cativa pasi chiar in a doua zi.Copilul era adus la cerere sau putea sa ramana in salon fara probleme.

Prima baita a copilului a fost facuta in salon, sub supravegherea mea, iar asistenta a fost foarte empatica si atenta si a putut sa imi ofere toate detaliile necesare. Atasarea la san a fost facuta inca de a doua zi, impreuna cu consultantul in alaptare. Mancarea a fost oarecum ok, cantitatile erau foarte mici, dar am supravietuit 😁.

Chiar pot spune ca totul a fost magic si cu frica si iar emotii pentru ziua in care a trebuit sa ne externam 😁

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 25 Martie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Ana Maria Marinescu | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook