Naștere Cezariana Regina Maria Băneasa Octombrie 2023 Dr. Lepadat Anca Roxana.

Bună dragelor,

Vă împărtășesc experiență mea de la Regina Maria Băneasa. Am născut prin cezariana pe data de 23.10.2023. În primul rand vreau să mulțumesc întregului personalului de la Maternitatea Regina Maria Băneasa, dar în special doamnei Dr. Lepădat Anca Roxana. Dansa a fost medicul care m-a ajutat să rămân însărcinată, mi-a monitorizat sarcina și cu dansa am și născut.

Pot spune că pe toata durata sarcinii, doamna doctor s-a purtat excepțional, m-a îndrumat și m-a sprijinit moral, și desi am avut câteva complicații, dansa le-a descoperit la timp. Îi mulțumesc foarte mult doamnei doctor pentru devotamentul și empatia de care a dat dovada pe durata sarcinii, dar și după naștere. A știut întotdeauna ce să spună și să mă calmeze în momentele de panica, ca eu sa ma simt înțeleasă și a dat dovada de un profesionalism impecabil.

Pe partea de neonatologie am dat de persoane foarte drăguțe care m-au informat cu privire la starea de sănătate a bebelușului, transmit cu acesta ocazie mulțumiri doamnei Dr.Gabriela Morosanu.

Legat de maternitatea Regina Maria, totul a fost foarte bine, toată lumea s-a comportat minunat. Condițiile sunt foarte bune, mâncarea buna, nu aveți nevoie de absolut nimic, primiți acolo tot ce aveți nevoie, curățenie se făcea zilnic.
Nu regret absolut deloc decizia luata, iar daca ar fi să nasc din nou, aș naște tot acolo, și tot cu doamna Dr. Lepădat Anca Roxana.
Ceea ce lipsește la noi în Romania in anumite spitale este lipsa de empatie pentru mămici, însă la Regina Maria am avut parte de înțelegere și empatie, mai ales că nașterea este un moment frumos dar vine încărcat cu un bagaj emoțional imens, și ai nevoie de multa înțelegere.
În concluzie pentru mine a fost o experiență foarte plăcuta și m-am simțit băgată în seama și îngrijită.

Vă doresc să aveți o naștere ușoară și să vă bucurați de momentele magice odată cu venirea bebelușului.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 6 Noiembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Anca Roxana Lepadat | Dr. Gabriela Morosanu | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
poveste nastere regina maria

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook