Nastere Cezariana Sanconfind August 2021 Dr. Ion Constantinescu

Mi-am inceput calatoria alaturi de fiul meu mergand la controale regulate la o clinica privata din Bucuresti. Din pacate doamna doctor care mi-a urmarit sarcina a decis sa aiba un comportament care nu m-a multumit si astfel m-am indreptat in luna a 8 a de sarcina catre Spitalul Sanconfind din Campina.

Acolo am fost luata sub observatie de domnul Dr. Ion Constantinescu, cel care a fost si medicul cu care am nascut.

Conditiile din spital au fost 100% impecabile pornind de la ingiena, curatenie, mancare, camera si servicii de schimbare a rochiilor de alaptat + asternuturi , pana la sustinerea primita de la doamnele moase, asistente, infirmiere. Toti medicii cu care am intrat in contact au avut un comportament cald si adecvat, profesionalismul si-a spus cuvantul non stop, nu a existat nicio scapare.

De asemenea intamplarea a facut ca desi am incercat sa nasc natural, din cauze greu de precizat a fost nevoie de cezariana chiar daca am dus travaliul pana la capat. Lichidul amniotic verde trada o suferinta fetala, asa ca domnul Dr. Constantinescu a decis sa faca operatia de urgenta si astfel am putut sa mi cunosc in siguranta copilul.

Recomand Spitalul Sanconfind oricarei mame care isi doreste conditii excelente pentru ea si copilul ei. De asemenea, raportul calitate – pret a fost excelent.

Am fost sustinuta si in ceea ce priveste alaptarea desi as fi vrut sa renunt la un moment, dat deoarece am facut furia laptelui. insa doamna Moasa Gabriela Bengescu s-a comportat ireprosabil, ca o adevarata mama si prietena si m-a ghidat si sustinut in tot procesul astfel incat si acum, un an si 8 luni mai tarziu inca alaptez.

De asemenea, doamna neonatolog Dr. Grumezescu a avut grija de copilul meu asa cum as fi avut eu, l-a salvat practic (a stat la incubator timp de 3 zile) si l-a ajutat sa se simta bine primit impreuna cu toate doamnele asistente de la neonatologie. Ba chiar a scos copilul din incubator si mi l-a asezat la san in primele 72 de ore cu tot cu fire si aparate, lucru care m-a ajutat forte mult.

Nu in ultimul rand, pentru ca am avut parte de o nastere destul de complicata si grea, am fost fericita ca am putut beneficia nu doar de suportul moral si psihic al intregului personal dar am fost vizitata si de o doamna psiholog care a facut trecerea mea la statutul de mama mult mai usoara. ❤️

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 3 Mai, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ion Constantinescu | Poiana Campina | Prahova | Spitalul Sanconfind

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebelus

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook