Nastere Cezariana Sanconfind Poiana Campina Mai 2022 Dr. Ion Constantinescu

Buna,
Sunt Andreea Oprea, am 31 ani si de curand am nascut la maternitatea Sanconfind din Poiana Campina, in data de 3 Mai 2022, printr-o operatie cezariana la cerere. Fiind la prima sarcina am avut mari temeri despre absolut tot, dar va spun din tot sufletul ca fiecare control din sarcina si nasterea la acest spital au fost o experiente minunate.

Domnul Dr. Constantinescu Ion este super si este exact ca in descrierile dumnealui ” Doctorul cu Zambet”, care are rabdarea necesara sa iti raspunda tuturor gandurilor si intrebarilor care apar in sarcina. Deasemenea, absolut tot personalul din spital este foarte amabil si serviabil, iar cu siguranta la urmatoarea sarcina si nastere o sa aleg aceeasi maternitate.

Un alt aspect diferit fata de alte maternitati este ca sotul a putut participa imediat dupa nastere, a luat copilul in brate, i-a taiat buricul, si mi-a fost adus copilul imediat la piept sa facem cunostinta si chiar am putut face fotografii pe care le vom avea toata viata, asadar am beneficiat din plin de „Ora Magica”.

Conditiile sunt foarte bune, se pune accent mult pe curatenie, eu am fost singura in salon, aveam chiar si un minibar in camera (😃 asta am spus-o doar sa va  puteti da seama de nivelul salonului si a conditiilor), mancarea mereu proaspata… totul minunat.Pentru mine a fost mai mult ca o vacanta din care m-am intors acasa relaxata si cu o minune de Ingeras.

Le multumesc tuturor celor implicati: doctori, asistenti, anestezisti, moase, doamnelor care ne aduceau masa, si celor de la curatenie absolut tuturor este momentul sa le multumesc, sunteti minunati si cu siguranta nu va voi uita niciodata.🤓

🥇🏆RECOMAND SANCONFIND 100% 🪙🥇

P.S. Recuperarea a fost foarte usoara iar operatia este foarte finuta abia se observa si am doar 2 copci, cate una in fiecare parte, deci cu siguranta o sa fie o cicatrice abia vizibila. .

VA MULTUMESC MULT MULT MULT MULT MULT MULT PENTRU ABSOLUT TOT CEEA CE FACETI !

Andreea

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 12 Mai, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ion Constantinescu | Poiana Campina | Prahova | Spitalul Sanconfind

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook