Nastere Cezariana Spitalul Judetean Pitesti Aprilie 2023 Dr. Ali Zarbakhsh

Vreau sa il felicit pe domnul Dr. Ali Zarbakhsh este un medic foarte bun, care se ocupa de pacientele lui, si este foarte atent la starea de sanatate a acestora. Toata perioada sarcinii am fost la dansul si il apreciez pentru ca isi da interesul in aceasta meserie.

Am nascut la Spitalul Judetean Pitesti pe data de 7.04.2023, prin cezariana si mi-a fost foarte frica de aceasta operatie ca va durea sau ca imi va fi foarte greu, dar domnul doctor a fost langa mine pe toata durata sarcinii si a spitalizarii. A venit chiar si  in ziua lui libera sa se intereseze de starea mea de sanatate. Pentru mine cezariana a fost prima mea operatie, insa pot spune ca nu este atat de rau cum se aude si ca dupa cateva zile nici nu simteam ca m-am operat, cicatricea este foarte frumoasa estetic pe langa alte operatii de la alti medici care le-am mai vazut.

Am ajuns la spital pe data de 7 aprilie, mi-am facut biletul de internare si cu mari emotii si am urcat la Ginecologie unde m-a intampinat domnul doctor, mi-a  facut o ecografie abdominala sa vada starea de sanatate a fatului, mi-a luat secretie si m-a pus sa urinez intr-un recipient. Dupa un timp m-a trims intr-un salon sa imi recolteze sange doamnele asistente.

Asistentele m-au bagat intr-un salon mi-au facut o perfuzie si au vrut sa vada daca sunt alergica la niste antibiotice, era ora 10:20. La scurt timp vine domnul doctor, ma anunta sa merg cu dansul in sala de operatie si mi-a spus sa stau linistita ca o sa fiu bine si eu si copilul .Eu eram foarte speriata ca poate nu o sa isi faca efectul anestezia sau ca nu o sa fie bine copilul imi faceam tot felul de filme .

Ajunsi in sala de operatie m-au pus pe masa si acolo a venit doamna anestezist si alt doctor care trebuia sa asiste la operatie. M-a pus sa stau aplecata doamna anestezist sa imi faca anestezia, apoi mi-a pus sonda si cearceaful acela albastru deasupra pieptului. Au inceput operatia iar eu nu am simtit nimic totul a fost mai mult decat perfect dar ma stresam ca vroiam sa scoata copilul sa il aud. La ora 11:00 a venit pe lume ingerasul meu de copil.

Dupa terminarea operatiei am fost la reanimare unde mi s-a pus un sac de nisip, unul de gheata si o perfuzie in mana. Va pot spune ca nu am simtit durere nici dupa ce mi s-a dus anestezia. Am stat 5 ore acolo fara niciun calmant pentru ca nu am cerut asistentele mereu ma intrebau daca vreau calmante dar am ales sa suport. Dupa a venit o asistenta sa ma apese pe burta, da acolo m-a durut foarte rau incat am inceput sa plang instant.

Dupa cele 5 ore m-au mutat pe salon, si pentru ca am avut dureri am cerut un calmant. Imediat a venit asistenta si mi-a facut calmantul. Toata noaptea m-am gandit la copil asa ca nu am putut sa dorm deloc. Dimineata a venit o infirmiera sa ma ajute sa ma ridic din pat, deoarece cu cat mergi mai repede cu atat iti este tie mai usor. M-am ridicat, am avut dureri dar nici acum insuportabile si m-am dus la spalat si sa imi scoata sonda, a fost totul foarte bine.

Dupa ora 11 a venit domnul doctor sa se uite la operatie  si era totul in regula. In ziua aceea mi-au adus si copilul in salon si bineinteles ca trebuia sa am grija de el chiar daca de abia ma operasem, dar totul a fost foarte bine. In zilele urmatoare, domnul doctor zilnic m-a vizitat chiar si de 2 ,3 ori,  si dupa 4 zile m-a externat si am venit cu bebe acasa.

Daca ar mai fi sa nasc inca odata tot la domnul Dr. Ali Zarbarkhsh as naste …. il recomand cu incredere  tuturor femeilor, mai rar doctori ca dumnealui.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 10 Mai, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ali Zarbakhsh | Pitesti | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
haine bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook