Nastere Cezariana Spitalul Judetean Suceava Ianuarie 2022 Dr. Vicoveanu Petronela

Am născut la Spitalul Județean Suceava cu doamna Dr. Vicoveanu Petronela.

Toată sarcina mi-a fost monitorizata de un alt medic despre care nu am decât cuvinte de lauda și mulțumire, doamna Dr. Gemanariu Liliana care profesează la Spitalul Orășenesc Gura Humorului. Locuind la 5 minute distanță de Gura Humorului mi s-a părut mult mai ușor sa merg aici la toate controalele și plus de asta știam despre doamna doctor cât de dedicată este meseriei pe care o practică.

Am avut o sarcină fără probleme, mulțumesc Lui Dumnezeu, doar ca fetița mea nu a vrut sa se întoarcă nici pana în ultima clipă. La spitalul Gura Humorului, fiind un spital mic, nu există anestezist, deci a dispărut din start ideea de a naște acolo. Inițial am fost foarte supărată ca nu voi putea naște normal și ca doamna doctor care îmi cunoștea toată sarcina și toate temerile, nu ma va asista la naștere.

La 34 de săptămâni,doamna doctor mi-a zis ca nu mai are rost sa așteptăm să se întoarcă pentru ca nu se va întâmpla și ca trebuie sa ma programeze la o colega de a ei pentru a ma vedea și ea și pentru a decide în final data când va trebui  nasc prin cezariană.

Doamna Dr. Gemanariu m-a întrebat dacă doresc sa nasc cu vreun doctor anume, însă i-am zis ca nu și atunci mi-a zis dumneaei ca orice ar fi, nu trebuie sa îmi fie teamă și ca totul se va sfârși cu bine. Bineînțeles ca ea ma încuraja, însă în mintea mea erau doar filme.

M-a programat la doamna Dr. Vicoveanu când eram în săptămâna 37+1.Aveam niște emoții când am mers la cabinet de zici ca mergeam sa născut atunci… Nu o cunoșteam personal pe doamna Dr. Vicoveanu, însă când am văzut-o ceva îmi spunea ca sunt pe mâini bune.

La ecograf a vazut ca placenta era deja îmbătrânita și a decis ca voi fi programată la 38+2 pentru cezariană. Am plecat din cabinet împăcată cu gândul ca totul va fi bine și ca mai este un pic pana sa îmi vad minunea.

Însă într-o dimineață mergând la toaletă am observat o scurgere maronie care m-a făcut sa pun imediat mana pe tel și sa o sun pe doamna Dr. Vicoveanu, care tot imediat mi-a și răspuns, mi-a zis sa ma odihnesc în ziua respectiva și sa ma prezint a doua zi în ambulatoriu pentru monitorizare.

A doua zi, m-am prezentat pentru o ecografie și a decis ca e mai bine sa ma programeze pentru ziua următoare la cezariană. Asa ca dis de dimineață, m-am prezentat în urgențe unde au urmat toate procedurile și analizele, urmând ca la 9:30 sa imi aduc pe lume minunea mea minunată.

Totul a decurs foarte bine, fetița mea s-a născut perfect sănătoasă, doamna Dr. Vicoveanu a dat dovada de profesionalism și implicare pana în ultima clipă. Nu am decât cuvinte de laudă pentru tot personalul medical, pentru felul în care am fost tratată, condițiile din spital ireproșabile, totul a fost la superlativ pentru noi.

Mulțumesc Lui Dumnezeu ca mi-a adus în cale 2 medici minunați, Dr.Gemanariu  și Dr. Vicoveanu care și-au dat interesul sa îmi aducă pe lume copilul în cele mai bune și sigure condiții.

Maria P.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 7 Februarie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Liliana Gemanariu | Dr. Petronela Vicoveanu | Spitalul Judetean Suceava | Spitalul Orasenesc Gura Humorului | Suceava

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
nastere

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook