Nastere Cezariana Spitalul Universitar Bucuresti Ianuarie 2021 Dr. Oana Tudor

Bună mămici povestea noastră începe așa , anul trecut în vară am aflat că vine bebelușul numărul 2 , cel mai frumos cadou de ziua mea. La prima sarcina am avut probleme cu tromboza venoasa profunda si embolie pulmonara , așa că de la început, in  sarcina acesta am avut tratament anticoagulant.

Din nefericire am avut ghinionul să găsesc un medic care doar mi-a monitorizat sarcina si  nu recomand nimănui  Spitalul Filantropia. Medicii de aici doar după bani, monitorizare a sarcinii destul de prost facuta. Soțul  a facut Covid înainte să nasc cu 3 săptămâni și nu am apucat sa fac consultul de cardiologie, iar fix la o săptămână după ieșirea din carantina am căzut pe scări.

Am fost dusă la urgente  la Spitalul Filantropia , unde mi-au spus  ca bebe e ok, asta era în săptămâna 34. După câteva zile am  sunat-o pe doamna  doctor  care mă urmărea, pentru  ca aveam contractii puternice  si am plecat spre Filantropia.

Doctorita mea  nici nu m-a văzut, si m-a  trimis direct  la camera de gardă. Acolo m-au internat pentru naștere, doar că a doua zi, doctorita  mea m-a externat pe motiv că e travaliu fals și nu pot naște cu ea, fiind că nu avem controlul cardio facut.

După 2 zile am avut iar dureri abdominale îngrozitoroare, asa ca  am chemat salvarea si am fost dusa la Spitalul Municipial.Aici au constatat că bebe era în suferință și eu aveam risc de rupere uterina, asa ca  o doctorita minunata, Dr.Oana Tudor, m-a internat la 14 si la ora 16 m-a si  băgat în operație.Bebe s-a născut la 16:27 si eu am stat in operație pana la 18:30, iar  pe bebe l-am mai vazut abia  după 28 ore  prima dată, pentru ca a  avut nevoie de oxigen si perfuzii.

Pentru mine, orele acelea,  au fost cel mai mare  chin. Dacă nu era doamna Dr.  Tudor și ramaneam cu cea de la Filantropia acum bebe nu mai îl aveam .

Tot personalul medical de la Spitalul Universitar este de nota zece. Doamna doctor de la Filantropia nu a văzut anumite malformații la bebe, care după spusele medicilor pediatri se  puteau vede clar de la început.

Acum bebe e ok,  iar eu niciodată nu o să mai merg la Filantropia sau clinica lor privată, recomand Spitalul Universitar  din toată inima, de la doctori până la infirmere.

Ana

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 29 Octombrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Oana Tudor | Spitalul Filantropia Bucuresti | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Medicover din Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook