Nastere Cezariana Wellborn Militari Iulie 2023 Dr. Deliana Predoi

Buna seara mamici, vreau sa povestesc experienta mea pozitiva la Wellborn!
Am avut sarcina urmarita de doamna Dr. Deliana Predoi la clinica din Baneasa si am nascut tot cu dansa, un medic absolut minunat.
De altfel, toti medici care m-au consultat preoperator cat si postoperator au fost foarte bine pregatiti, mi-au acordat toata atentia si mi-au explicat fiecare procedura prin care am trecut.

Despre conditiile din maternitate pot spune ca sunt excelente, ai intimitate si atentie maxima acordata tie cat si lui bebe. Jos palaria pentru tot personalul, si in special pentru cadrele medicale de la neonatologie care m-au indrumat in ingrijirea lui bebe.

Mi-as dori sa afle cat mai multe mamici despre Wellborn si despre experienta nasterii la acest spital, si o recomand din suflet pe doamna Dr. Deliana Predoi. Pentru noi a fost ca o mama pe tot parcursul acestei experiente, de la procedura, sarcina si pana la nastere. Va doresc multa sanatate si va multumesc din suflet si pe aceasta cale, sunteti un inger pe pamant. Datorita doamnei doctor ne bucuram de minunea noastra de 7 luni, asadar recomand din suflet clinica Wellborn Baneasa si Maternitatea Wellborn Militari.

Cat despre bagajul pentru maternitate nu mi-a trebuit absolut nimic, am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie, atat pentru mine cat si pentru bebe. Mancarea este foarte buna si am avut parte de toate conditiile necesare pentru a ma simti in siguranta, in acest moment special din viata unei proaspete mamici. Pot spune ca am fost tratata ca o regina, si multumesc tuturor cadrelor medicale si asistentelor care mereu veneau in salon sa verifice daca totul este ok, sau daca am nevoie de ceva.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Atat am avut de spus  legat de povestea mea despre nastere, as vrea sa stiti ca am scris cu multe emotii, asa ca daca am uitat ceva va rog sa ma iertati, dragi mamici! Va recomand sa mergeti la Wellborn, nu o sa regretati, eu daca ar fi sa mai nasc de 10 ori tot aici as merge, cu sufletul deschis!

Doamna doctor, va iubim enorm, ati fost si sunteti pentru noi mama noastra, si va doresc din toata inima multa sanatate!❤️

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 13 Februarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Deliana Predoi | Wellborn Militari

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook