Nastere prin cezariana cu Dr. Marcel Buzatu la Spitalul Judetean Arges

Buna ziua.

Pe data de 20 ianuarie 2011 am fost chemata am fost chemata sa nasc. Am nascut la Spitalul Judetean Arges cu domnul doctor Marcel Buzatu. La ora 9 dimineata am fost programata la cezariana.

In noaptea dinaintea nasterii nu am putut dormi deloc, imi faceam tot felul de idei, ma gandeam cum se va intampla, imi era putin teama de operatie deoarece nu mai facusem operatie.

Dimineata am plecat la spital impreuna cu sotul si cu mama. La ora 9 si 25 minute am intrat in sala de operatie tare speriata.

Am fost pusa pe masa de operatie, mi-a fost luata tensiunea, mi s-a facut anestezia si am vazut cum domnul doctor s-a imbracat in ceva alb, si-a pus ceva la gura, a luat ceva asemanator unei oale foarte mari in care era rivanol si a bagat o penseta mare cu pansament in rivanol si mi-a dat pe burta, iar in momentul in care am fost data cu rivanol am simtit in tot corpul raceala dupa care nu mai stiu nimic.

M-am trezit la reanimare, auzeam cum o persoana (asistenta) imi pronunta numele, am vazut mult albastru pana mi-am revenit si nu imi puteam misca mainile, incercam sa imi ridic mana si o simteam grea.

La reanimare am stat o noapte si o zi.

Noaptea pe care am petrecut-o la reanimare nu am putut-o dormi deoarece ma gandeam tot timpul la fetita, imi imaginam cum arata, cat era de mica, ma gandeam cum am sa ma descut cand voi ajunge cu ea acasa.

Am fost bagat intr-un salon cu plata, deoarece asa au hotarat cei din familia mea. Cand am vazut fetita pentru prima data si cand am tinut-o in brate am simtit un fior. A doua zi dimineata pe la ora 10 am fost dusa in salon. Acum am o fetita de 2 ani si 4 luni sanatoasa si frumoasa.

Ii multumesc lui Dumneazeu pentru minunatia aceasta de fetita. ( Mihaela, Arges)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Arges | Dr. Marcel Buzatu | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Doua nasteri naturale, la Maternitatea din Slatina, cu Dr. Adam Mouschel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook