Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Pitesti, cu domnul doctor Buzatu Marcel

Pe data de 26 Ianuarie 2016 a venit pe lume micuta noastra. Am ales sa imi supravegheze sarcina doctorul Buzatu Marcel pentru ca stiam de la bun inceput ca este un doctor bun si care face numai cezariana (asta am si vrut).

Inca de la inceput am avut o teama legata de nasterea in Spitalul Judetean (pentru ca doar acolo poti naste cu el chiar daca am fost la clinica privara a dumnealui – o clinica facuta din fonduri europene).

Toate bune si frumoase, toate analizele bune, bebe sanatos pana pe data de 26 Ianuarie cand m-am prezentat frumusel la spital. Dupa toate procedurile de internare, monitorizare bebe si semnare acte am intrat in sala de operatii, eram printre primele paciente care nasteam in blocul operator nou nout :).

M-au pregatit cu sonda, rahia anestezia, m-au intins si s-au apucat…Am simtit cand au taiat dar fara durere, dupa care am simtit ca un catralion de intepaturi de albina inauntru! Am inceput sa tip ca am simtit iar doctorul meu si cu mana a doua s-au oprit brusc! De atunci nu imi aduc aminte decat ca dadeam din cap in continuu pana am vomat (mi-au administrat un tranchilizant probabil) cert este ca rahia nu prinsese decat la suprafata…

M-am simtit foarte bine in terapie intensiva drept pentru care in 4 ore eram pe salon. De acolo a pornit calvarul: o noapte intreaga am tipat de durere fara ca nimeni sa nu vina la mine. De dimineata la ora 7:00 cand s-a schimbat tura am vazut o asistenta pe coridor (usa de la rezerva fiind deschisa toata noaptea) si am strigat la ea ca nu mai pot. Deja era prea tarziu pentru calmante, uterul imi coborase de tot.

Am uitat de tot ce inseamna prima ridicare din pat, urcatul pe masa pentru spalat care au fost un calvar dar nu am uitat cum plangeam ca nu stiam pur si simplu sa pun fata la san, nu stiam cum sa o tin, nu stiam nimic si nimeni nu mi-a aratat in sectia nou-nascuti!

Am avut noroc cu colegele mele de breasla care ma incurajau tot timpul. Si uite asa a poposit si nenorocita de depresie post-natala groaznica.

Dupa o saptamana de stat in spital, aflu si eu cu stupoare ca fetita mea a fost la terapie pentru ca avea o infectie la ochisor luata de la mine, ceea ce nimeni nu mi-a spus!

In fiecare zi cand ma gandesc ca nu am putut sa-mi alaptez fetita (nici ajunsa cu ea acasa) stau si ma intreb: oare tranchilizantul ala facut in timpul operatiei a facut ca eu sa nu am lactatie deloc? Numai Dumnezeu stie !

In rest…doctorul nota 100! (fara spaga nici la el nici la anestezist) deci se poate fara bani!

(Andreea, Pitesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 20 Martie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Marcel Buzatu | Pitesti | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Pitesti, cu domnul doctor Buzatu Marcel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook