Nastere prin cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu doamna doctor Munteanu Daniela

Povestea mea este una simpla si frumoasa, 9 luni minunate de asteptare si nerabdare dar cautand si o noua casa pentru bubu mic, marti am fost la control si ups doctora zice te internez ca ai colul deschis si bebe are pe ecograf 4500 g deci facem cezariana.

Dar trebuie sa asteptam declansarea nasterii, bun asteptammm, Miercuri suna banca – vi s-a aprobat imprumutul veniti sa semnati ups.

Joi venit sot, gasit notar in zona spital, facut procura si vineri semna tati actele noului apartament pentru ca eram si din alt judet.

Bun, Sambata vine tati la noi pune cheia noului apartament pe imensa mea burta si zice „uite tati ti-am luat si casa”.

Surpriza sambata noaptea spre duminica la 1:25 mai exact am nascut, doctora a ajuns in 15 minute la spital de cand au sunat-o.

Bebe a iesit in urmatoarele 30 minute, un grasan de 4600 g si 56 cm un baiat frumos si sanatos care ne bucura zilele iar acum la 1 an care a fost pe 22 septembrie avem 13 kg si 81 cm.

Conditiile din spital au fost bune, la fel si personalul care a avut grija de noi cu alte cuvinte am avut parte de maini bune.

(Veronica, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 5 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Daniela Munteanu | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook