Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean din Municipiul Targoviste cu doctor Andrei Tomescu

Buna ziua, ma numesc Oprea Sorina , sunt din Titu, si vreau sa impartasesc si eu momentul cel mai fericit din viata mea, cel in care am nascut un baietel de 3500 kg in urma cu 3 , la Spitalul Judetean din Municipiul Targoviste, judetul Dambovita, cu doctorul ginecolog Andrei Tomescu, un doctor cunoscut si foarte apreciat in judet, care pentru mine a fost cel mai serios si mai atent.

Pe parcursul sarcinii mi-a urmarit cu atentie sanatatea, am urmat toate analizele pe care mi le-a recomandat, si am nascut cu dumnealui la termen intr-o zi de vara in iulie, prin cezariana pentru ca micutul nu era in pozitia normala pentru a naste natural. Totul a decurs foarte bine, conditiile din spital au fost ok, doar asistentele erau unele un pic cam certarete, cam nepasatoare. Recomand cu incredere acest doctor pentru ca isi face meseria asa cum trebuie si cu mult interes ca totul sa fie bine pentru mama si copil.

Conditiile din spital nu au fost foarte excelente in acea perioada si nici asistentele nu foarte dragute insa am depasit situatia si am iesit sanatosi din spital, recuperarea mea a fost usoara, am reusit sa alaptez inca de a doua zi dupa ce am nascut si nu am avut probleme deloc, totul este bine cand se termina cu bine. Sper sa fie si alte mamici la fel de norocoase ca mine.

(Sorina, Titu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 12 Octombrie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Andrei Tomescu | Spitalul Judetean Targoviste | Targoviste

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean din Municipiul Targoviste cu doctor Andrei Tomescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook