Doua nasteri prin cezariana la Spitalul Judetean Targoviste, din Judetul Dambovita, cu doamna doctor Lambrache Camelia

Imi face o mare placere sa povestesc cea mai frumoasa zi din viata mea, ziua in care am adus pe lume primul meu copil, baietel, pe nume Nikolas Georgian. Am nascut la Spitalul Judetean Targoviste, din Judetul Dambovita, cu doamna doctor Lambrache Camelia, careia ii sunt foarte recunoscatoare ca mi-a fost alaturi.

Este o doctora foarte draguta si chiar daca ai dureri, dansa stie cum sa ti le aline din vorbe. Pe parcursul sarcinii, spre final, la fiecare control aflam ca placenta mea este imbatranita si cordonul ombilical era rasucit de 2 ori dupa gatul lui bebe.

De frica sa nu pateasca ceva copilul, doamna doctor a decis sa nasc prin cezariana. Dar pot sa va spun ca nasterea a fost un succes si vazand ce comoara am adus pe lume, nici durerile dupa cezariana nu le simteam.

Am nascut pe data de 14 martie 2017 un baietel de 3400 grame, perfect sanatos.

Dupa aceea, la inceputul anului 2018 am ramas din nou insarcinata, dar am pierdut sarcina. Apoi, in luna Aprilie iar am pierdut o sarcina.

In luna Iunie 2018 am aflat ca sunt din nou insarcinata. Imi doream foarte mult sa fac si o fetita, dar pana la urma, ma rugam Domnului sa pot tine sarcina pana la capat, indiferent ce sex va fi.

Am reusit sa duc la final sarcina, si pe 14 martie 2019 am nascut al doilea baietel, pe nume Ianis Andrei, de 3380 grame, minunat si sanatos. Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca am 2 baieti nascuti in aceeasi zi si aceeasi luna, diferenta de 2 ani si ca eu sunt perfecta dupa cele 2 operatii.

Vreau sa va spun ca la prima cezariana am cam avut dureri de spate, de cap, chiar si operatia ma durea. La a doua cezariana mi-a fost mai frica pentru ca multe fete imi spuneau ca este mai grea.
Dar, va spun sincer, dupa a doua cezariana, am fost mult mai bine. M-am refacut imediat, nu am avut dureri, nu am luat nici un calmant pcentru nimic.

Deci, mamici, va sfatuiesc, daca se poate, sa nasteti natural, dar, daca nu, si cezariana este ok. Va pup si va doresc sarcini usoare si nasteri asemenea mie.

(Ana, Targoviste)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 12 Iulie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Camelia Lambrache | Spitalul Judetean Targoviste | Targoviste

Articole Similare

Nasteri naturale la Maternitatea din Bacau cu doctor Zoican Gabriela

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook