Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Targoviste cu domnul doctor Tomescu Andrei

Sunt o mamica super fericita pentru ca am ales sa nasc la Spitalul Judetean Targoviste prin cezariana cu domnul doctor Tomescu Andrei. Nu am crezut ca in Targoviste exista o super echipa de terapie intensiva nou nascuti condusi de doamna doctor Aldea Roxana si carora le voi fi recunoscatoare toata viata.

Am nascut in data de 15 Decembrie 2016 o minune de baiat de 3.2 kg iar dupa numai 24 ore de viata a inceput calvarul baietelul meu, trebuind sa fie ventilat mecanic cu 5 linii venoase, burdusit de toate medicamentele posibile astfel incat sa scape. Sansele au fost minime, au fost momente de cosmar.

Multumesc din tot sufletul doamnei doctor Aldea si doamnei doctor Georgescu pentru ca datorita dumnealor imi strang puiul in brate, datorita dumnealor si echipei imi vad copilul crescand.

Primul nostru Craciun a fost la terapie intensiva, dar anul acesta o sa pasesc din nou pe sectia de neonatologie mandra tinandu-mi baiatul de manuta. Nu exista cuvinte ca sa descriu recunostinta si respectul pe care le-o port. Sunt oameni minunati.

Abia astept sa-l vad tinand florile in manute si daruindu-le doamnelor doctor ca simbol pentru binele pe care ni l-au facut. Recomand si daca ar fi sa mai nasc o data tot la Spitalul din Targoviste as face-o.

(Carmen, Targoviste)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 13 Octombrie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Anca Georgescu | Dr. Andrei Tomescu | Dr. Roxana Aldea | Spitalul Judetean Targoviste | Targoviste

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Targoviste cu domnul doctor Tomescu Andrei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook