Nastere prin cezariana la Spitalul judetean din Pitesti

Pe data de 20 ianuarie 2011 am nascut la Pitesti la Spitalul Judetean la ora 9 si 55 minute prin cezariana o fetita de 2.800 kg. In seara dinaintea nasterii nu am putut dormi deloc, imi faceam tot felul de ganduri si am fost indrumata de medicul care m-a supravegheat toata sarcina sa iau no-spa. La spital am fost insotita de sot si de mama mea.

Cand am plecat spre sala de operatie nici nu m-am mai uitat inapoi la ei. Cand m-am trezit din anestezie eram la reanimare si pentru inceput nu puteam vedeam pe nimeni, decat auzeam cateva secunde- minute nu imi aduc aminte. Am stat la reanimare o zi si o noapte dupa care am fost transferata pe salon. Acum am o fetita de 2 ani si 2 luni tare nebunatica si plina de energie.
Ziua nasterii este o zi de neuitat.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Pitesti | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu doctor Pechi Laurentiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook