Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Pitesti, cu Dr. Ghica si Dr. Pletea

In noaptea de 3 spre 4 octombrie s-a gandit sa isi faca aparitia,pe la o ora nu prea amabila,pe la 3 :30 noaptea micuta ma anuntat ca vine pe lume.Nu dupa mult timp am plecat spre spital si la ora 7:50 intr-o sambata ploioasa a venit pe lume printr-o operatie de cezariana terminata cu success.

Din cate am inteles de la mama mea,pentru ca eu fusesem anesteziata total,micuta a avut cordonul ombilicat infasurat dupa gat,dar domnul Dr. Ghica si domnul Dr. Pletea, care pe atunci si el lucra in Spitalul Judetean din Pitesti m-au ajutat sa o aduc pe lume.

Nu am vrut neaparat sa nasc prin cezariana,dar mi s-a spus ca nu pot naste normal,pentru ca nu ma dilatam,de fapt toata lumea imi spusese pana in momentul respectiv,pentru ca sunt scunda,mi sa spus la un moment dat ca persoanele sub 150 cm nu pot naste normal.

Avea 48 centimetri si 2,700 kg.Nu am putut sa o vad decat dupa 2 zile din cauza operatiei,am stat de sambata dimineata pana duminica dimineata la reanimare,unde mi sa parut cea mai dureroasa parte,din cauza saculetilor cu ser fiziologic ce ii aveam pe operatie,iar cand veneau sa imi apese pe burta le trageam de maini cat puteam de durere.

Dar sa trecem peste,amintiri….acum ce conteaza este ca Elina Nicoleta este sanatoasa si tocmai a implinit 5 anisori.Este o domnisorica in toata regula si le multumesc D-lor doctori pentru tot!!!

La domnul Dr. Pletea am mers si in continuare si sunt foarte multumita,il recomand cu toata increderea!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 31 Octombrie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Constantin Ghica | Dr. Sorin Pletea | Pitesti | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Am nascut natural, foarte usor, a doua fetita

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook