Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Pelican din Oradea, cu doamna doctor Huniadi Anca

Va felicit pentru initiativa de a incuraja povestile reale ale mamelor, menite sa informeze si sa ofere o perspectiva reala. Povestea mea e foarte simpla. Am nascut prin cezariana un bebe cu nota 10, si a fost extrem de usor.

Nu am intampinat probleme absolut deloc, nici in timpul interventiei nici la recuperare, asa cum se spune. Am alaptat din prima ora, am trait emotii minunate cand mi l-a adus la cap, tin minte cum plangeam de bucurie in hohote, incat ma intrebau daca ma doare ceva, dar nu, nu m-a durut nimic!

Am pornit pozitiva, sa nasc natural, dar a fost nevoie sa apelam la cezariana pentru ca era eliminat dopul gelationos si contractiile intarziara mult sa apara. Nu m-am opus deloc pentru ca eram pregatita pentru orice.

E foarte important sa fii relaxata si pozitiva. Eu am fost atat de linistita, incat aproape am adormit in lift, cand ma ducea brancadierul sus.

In sala de operatii, medicul, anestezistul si asistentele foarte pregatiti, relaxati si atenti, s-au ocupat inclusiv de atmosfera Nu am simtit nici seringa aceea cu anestezic. Dupa nastere m-au ingrjijit foarte bine, am primit analgezice la timp si a fost totul ok.

Incurajez mamele sa apeleze la aceasta metoda daca simt asta si sa lase deoparte prejudecatile sau marturiile super-negative ale unora. Daca nu sunt preobleme exceptionale, delicate, in sarcina si personalul medical este pregatit, nu are ce sa se intample decat ca in 20 de minute nasti si esti cu bebe in brate, fara sa simti nimic.

Si nu, nu te face mai putin mama, nasterea e nastere. Peste cateva zile se naste bebe 2, sunt convinsa ca va fi la fel de bine!

Cele bune, multumesc!

(Alexandra, Oradea)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 8 Ianuarie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Anca Huniadi | Maternitatea Pelican | Oradea

Articole Similare

Nastere naturala in apa, Maternitatea Isis Constanta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook