Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Bethesda din Suceava, cu domnul doctor Bolohan Dinu

Am nascut prin cezariana un baietel superb pe nume Eduard-Petru. A venit pe lume pe 22 iunie 2012, cu doua saptamani mai repede decat data programata pentru cezariana. De vina a fost probabil si stilul de viata foarte agitat al mamicii lui care cu o saptamana inainte sa nasca a fost la un botez in Ucraina 🙂 unde s-a dansat pe rupte….

Domnul doctor ne-a incurajat insa, spunandu-ne ca totul va fi bine si sa nu ne facem griji. Operatia a decurs bine si in scurt timp imi si sarutam baietelul pe capusor. Anestezia nu a fost totala ci rahianestezie, cam tare dupa parerea mea deoarece imi miscam bine picioarele abia dupa vreo 12 ore de la operatie.

Primele doua zile au fost groaznice din cauza durerii, insa in a patra zi, cand am fost externata alergam pe scari sa deschid usa apartamentului iubitilor mei. Personalul spitalului a fost la inaltimea asteptarilor, dar cum nu exista padure fara uscaturi a existat o „distinsa” asistenta care nu avea ce sa caute intr-un spital privat.

Sper din tot sufletul sa nu mai fie in momentul de fata acolo sa nu mai chinuie psihic si alte proaspete mamici. Recomand viitoarelor mamici ca si doctor pe domnul Bolohan deoarece este un profesionist. Recomand de asemenea si spitalul Bethesda deoarece in ciuda intamplarilor cu asistenta ” distinsa” este un spital cu oameni profesionisti si indreptati catre pacienti.

Fiind un spital privat conditiile erau foarte bune, am fost internata intr-o camera cu un singur pat si un patut pentru copilas, camerele aveau televizor. Asistentele luau copilul in primele zile seara pentru ca mama sa se poate odihni si sa-si poata reveni dupa operatie.

Operatia de cezariana a fost foarte reusita, nu au existat complicatii multumesc bunului Dumnezeu, iar astazi dupa doi ani de zile nu simt decat o usoara durere atunci cand se schimba vremea sau cand am o perioada in care imi port fiul prea mult in brate;)

Din punctul meu de vedere a fost o experienta frumoasa, unica in viata unei femei, care devine mama pentru prima oara, toate partile negative fiind date uitarii, ramanand doar acel sentiment deosebit de a fi devenit mamica.

(Ioana, Suceava)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 30 Iulie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Dinu Bolohan | Spital Bethesda | Suceava

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean Tulcea

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook