Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Bethesda Suceava, cu doctor Savescu si doctor Bolohan

Am nascut la 39 de saptamani prin cezariana, in data de 24 februarie 2014. Am fost de la inceput placut surprinsa de amabilitatea personalului si de curatenia din spital. Desigur, avand deja idei preconcepute despre ideea de spital si personal medical, m-am pregatit cu de toate de acasa (de la servetele igienizante pentru baie pana la produse de igiena pt mine si bebe, care desigur s-au dovedit a fi complet inutile).

Am nascut in aceeasi zi. Eram foarte emotionata fiind si la primul copil, insa m-au ajutat psihic foarte mult conversatiile cu asistentele medicale care s-au dovedit a fi de o blandete si bunavoita cum nu am mai intalnit.

Curatenia si bunul simt erau la ordinea zilei si nu m-am simtit in niciuna din cele 5 zile cat am stat acolo ca sunt intr-un spital….mai mult..parca eram intr-un fel de concediu. Recuperarea a fost usoara, mancarea foarte buna si gustoasa (desigur ca ne-au crescut treptat nr de calorii zilnice).

Chiar in ultima zi aveam o durere de spate ingrozitoare din cauza nervului sciatic si o domnisoara asistenta s-a oferit sa imi faca un masaj. Am plecat de acolo cu multe cadouase pt copii (in general cosmetice) si cu o parere foarte buna despre spitalele particulare, unde esti tratat cu respect si mult profesionalism.

(Paula, Suceava)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 4 Iulie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Dinu Bolohan | Dr. Lacramioara Savescu | Spital Bethesda | Suceava

Articole Similare

Am nascut prin cezariana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook