Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Odobescu din Timisoara, cu doctor Crisan Doru

Intr-o Vineri tarzie de toamna la ora 22.00 fix a venit pe lume ingerasul meu, un print de nota 10. Aveam deja aproape 42 de saptamani cand m-am internat la Maternitatea Odobescu din Timisoara, dar puiul nu dorea sa vina pe lume.

Am stat trei zile internata sub supraveghere medicala in speranta ca doar doar va veni momentul mult asteptat. Eu mi-am dorit din rasputeri sa nasc natural asa ca Vineri dimineata domul dr Crisan Doru a decis sa imi induca nasterea deoarece deja incepea sa devina periculos pentru copil sa mai ramana in burtica.

Dupa 10 ore de stat cu perfuzie, timp in care nu au aparut nici un fel de contractii, am decis cu dl doctor sa facem cezariana. Zis si facut asa ca la ora 22.00 a venit pe lume puisorul mult asteptat.

Dupa ore de spaima, de teama, de intrebari fara raspuns, dupa ce am decis operatia, totul s-a petrecut asa de repede incat nici nu am realizat ce se intampla, iar momentul in care mi-am vazut puiul pentru prima data a fost unic si m-a facut sa uit toate orele acelea de groaza.

Personalul medical s-a comportat foarte frumos, domnul doctor Crisan este un profesionist excelent, doamna anestezista (sa imi fie rusine dar nu ii mai retin numele) a fost de milioane. Mi-a fost alaturi pe tot parcursul operatiei (m-a mangaiat cand am vomitat imediat dupa efectuarea anesteziei din cauza scaderii bruste de tensiune, mi-a povestit pas cu pas ce se intampla in sala si mi-a explicat ce voi simti) si m-a vizitat zilnic dupa pana la externare.

Asistentele si infirmierele s-au comportat frumos si m-au ajutat chiar daca le-am dat ceva chiar daca nu. Nu am dat la toate tot timpul.

Din punct de vedere al curateniei este relativ bine. Imediat dupa operatie am fost dusa in salonul de terapie, dar am avut noroc sa fiu mutata a doua zi in saloanele normale. Salonul in care am ajuns avea 4 paturi, baie si un frigider.

Per ansamblu a fost bine iar daca va fi sa nasc a doua oara tot aici voi naste.

(Oana, Timisoara)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 8 Mai, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Doru Crisan | Maternitatea Odobescu | Timisoara

Articole Similare

Doua nasteri naturale, la Maternitatea din Slatina, cu Dr. Adam Mouschel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook