Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Fetesti, cu doctor Marinescu

Se intampla pe data de 27 aprilie 2011, Miercuri la 10:30, printr-o operatie de cezariana. A venit pe lume Mihaita, baiatul meu. Totul a decurs foarte bine, nu au fost incidente. Operatia a inceput cu injectia in coloana, fiind anestezie rahia.

Am fost constienta pe parcursul operatie, am vorbit si am ras tot timpul, am spus si bancuri, eram foarte relaxata, iar momentul cand mi-am auzit fiul plangand prima oara a fost sublim, si cand mi l-au si aratat am izbucnit in plans de fericire.

Numai o mama poate stii ce inseamna aceste momente. Din clipa aceea am simtit ca cineva depinde de mine in tot ce face. Faptul ca sunt MAMA m-a facut mai responsabila, mai iubitoare, si mult mai sensibila. Imi iubesc enorm copilul.

(Loredana, Fetesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 8 Mai, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Silviu Marinescu | Fetesti | Spitalul Municipal Fetesti

Articole Similare

Cezariana cu rahia

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook