Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Constanta

Buna!..Povestea mea e un pic altfel…la inceput nu am stiut ca sunt insarcinata..nu aveam nimic din ce avea o femeie normala, adica insarcinata! Eram o fata simpla..pana intr-o zi…cand am vrut sa fac un test..mi-am facut testul si …surpriza – eram insarcinata!

Am fost la ginecolog, la doctor Peteanu Valentin..un doctor de milioane…mi-a zis ca sunt insarcinata si ca voi avea o fetita..am fost foarte bucuroasa la aflarea vestii! Din pacate am nascut la spital..si nu la o clinica adica la clinica doctorului meu..pentru ca el era plecat in perioada in care am nascut eu..

Specific ca am nascut inainte de termen..a fost binisor..dar nu recomand nasterea in spitale! E groaznic! Anestezia..a fost locala pentru inceput..dar ..m-a durut tot ce s-a intamplat. Precizez ca am nascut prin cezariana..specific ca nu am vrut sa nasc prin cezariana ..dar nu mai avea doctora rabdare..am alaptat timp de 1 an si 2 luni..

La inceput am facut febra laptelui..dar dupa a fost ok..recuperarea ..a durat ceva slabisem foarte mult…ajunsesem la 45 de kg…am nascut la Spitalul Judetean constanta cu o anume doctora…

(Alina, Constanta)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 20 Iulie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Constanta | Dr. Valentin Peteanu | Spitalul Clinic de Urgenta Constanta

Articole Similare

Am nascut natural, foarte usor, a doua fetita

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook